Skal du i swingerklub?

Er november og det triste vejr blevet lidt for kedeligt, så kan du krydre tilværelsen med et besøg på en af landets swingerklubber. Der er nemlig International Swingers Week.

Det er lige meget om du er i forhold eller single. Du kan swinge uanset hvad.(Foto All Over Press)
Det er lige meget om du er i forhold eller single. Du kan swinge uanset hvad.(Foto All Over Press)

Hvad er det der swingerklub egentlig for noget? Det kan du finde ud i denne uge. Der er nemlig International Swingers week, hvor landets swingerklubber holder åbent hus. Det er anden gang der afholdes International Swingers Week. Meningen med ugen er at nedbryde tabuet omkring swingerklubber. Helt almindelige mennesker, der ikke er swingere, kan besøge landets swingerklubber og se hvordan sådan en ser ud indefra.

Stueren swingerklub
Man skal dog ikke være afklædt, hvis man er nysgerrig og beslutter sig for at aflægge en af swingerklubberne et visit. Og der vil hellere ikke blive dyrket sex under åbent hus arrangementerne.

Swingerfyre savnes
Kvinderne er vilde med swingerklubberne, men de mangler unge mænd at dyrke deres swinger-fantasier med. I en pressemeddelse fra swingerguiden.dk skriver de, at unge singlefyre er en mangelvare. Så er du mand mellem 20 og 40 år, og gerne vil være omsværmet af kvinder, så er swingerklubber helt oplagt for dig.

Er du swinger? Eller kunne du tænke dig at blive det? Og hvorfor er det svært at finde fyre, der vil swinge?

Du kan læse mere om International Swingers week her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere