Er YouTube Ronni for real?

Nationen.tv modtog i går en video fra en, der kalder sig Ronni. Ronni hævder han er blevet tilbudt sex med en Side 9 pige for en video-blog på nationen! Men hvem er Ronni og er han 'for real'?

En mystisk video blev i går uploadet på nationen.tv. Videoen, der kan ses herover, viser en yngre, ikke specielt velformuleret ung mand med hue, der påstår han er blevet ringet op af nogen her fra bladet og lovet sex med en Side 9 pige hvis han ville lave en videoblog. Det er naturligvis ikke tilfældet - men videoen fik os alligevel til at studere sagen 'Ronni' nærmere.

YouTube-fænomen
Ronni har nemlig allerede en blog på YouTube, hvor han blandt andet giver kurser i hvordan man scorer damer..se det herunder:

Ronnis dame-snak er blevet set ikke mindre end 164.900 gange...

Fra Hundige?
Ronnisblog har 1316 abonnenter, og 'Ronni' beskriver sig selv således: 'Sej,cool, ikke en taber!' Han hævder at komme fra Hundige, at han er arbejdsløs og er droppet ud af Hundigeskolen i slutningen af 7de klasse: 'det var for kedligt!!!', skriver han.

Yndlingsfilm: Winnie og Karina
Ronni skriver også at hans yndlingsfilm er 'pimp ma ryde' og 'winnie og karina'.
'Det er griner nok', skriver han.
Under 'bøger' står der bare: Fuck Bøger.
Et andet af Ronnis indslag på YouTube handler om sommeren. Som han ikke bryder sig om. Se det herunder.


For real?
Ronni svarer ikke på mails, selvom han updaterer sin blog jævnligt. Derfor vil vi spørge nationen! om nogen derude ved hvem han er og hvad han er for een?

Er Ronni 'for real' eller er han endnu et dygtigt iscenesat mediestunt ala YouTube-Karen? Hvad tror du?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere