Rapper drøn-jaloux på Jokeren

nationen! diskuterer rapperen Mass Ebdrups sviner af Jokeren.

Hvad mon Jokeren synes om  rapnummeret *Kongens Fald'?(Foto Benjamin Kürstein)
Hvad mon Jokeren synes om rapnummeret *Kongens Fald'?(Foto Benjamin Kürstein)

Narkovrag og medieluder. Det er ikke for børn, når Jokeren bliver svinet til i nummeret 'Kongens fald' af rapperen Mass Ebdrup.

'Jeg pisser på det lokumsbræt, du sniffer din coke af,' og ' Jeg har ondt af hende pigen, der kalder dig far', er blandt andet, hvad Mass Ebdrup siger om Jokeren i sin rap, som du kan høre her, eller læse mere om her.

Vi vidste det godt
nationen! -medlem Charlie J. synes Jokeren får, som han fortjener.

- RESPEKT! Det meste han rapper om den lille joker, vidste vi godt i forvejen. Vi vidste også godt, at den lille Joker virker ret usympatisk, kynisk og kold. Men at denne Mass rapper, der højst sandsynligt er blevet narret godt og grundigt af den lille Joker, og sikkert ej heller er blevet akrediteret alt det, han har lavet, hermed tillader sig at hive "kongen" ned fra sin hest, det kalder på respekt. Har længe ment, at denne lille mandsling, der kalder sig joker, har fået meget mere mikrofon og tv-tid end hans minituøse talent beretiger til, skriver han.

Jaloux på Jokeren
Respekt har et andet nationen!-medlem ikke for rapperen Mass Ebdrup.

- Mass Ebdrup er medieluder. Han er jo kun ude på at komme i pressen. Han er jo en totalt ukendt rapper, som kun de hardcore rap fans kender, og det er jo lykkedes her til fulde i artiklen, skriver Lars C, der bakkes op af Carsten S.

- Sikke noget larm. Hans flow er så ringe, at han ikke engang har et. Intet andet end en sølle studiogangster, der spiller bred, for at kompensere for noget andet. Talentløs rapper - Ingen tvivl om det. Men han gør det jo nok bare for at få opmærksomhed selv. Dobbeltmoralen længe leve!

Det måske i virkeligheden bare en masse misundelse, der ligger bag Mass Ebdrups tilsvining af Jokeren?

- Jokeren er er rigtig god musiker der jo også sælger mange plader. Misundelse er en grim ting, skriver nationen!-medlem Arvid H.

Er det synd for Jokeren, eller har han selv været ude om det?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere