Medalje til muskelhundedræber

Kvinden, der skar halsen over på muskelhunden er en heltinde.

Muskelhunden, der fik skåret halsen over, fordi den angreb en terrier.(Foto Per Houby)
Muskelhunden, der fik skåret halsen over, fordi den angreb en terrier.(Foto Per Houby)

Der er ingen tvivl. Tine Bak er en heltinde. Titlen får hun for at have skåret halsen over på muskelhunden Micki, som umotiveret gik til angreb på en forbipasserende terrier for tre uger siden.

1238 personer har deltaget i en afstemning på ekstrabladet.dk, hvoraf 86 procent ville gøre det samme som Tine. Samtidigt mener 92 procent, at det er helt i orden, hun slipper for straf.

Dyb respekt for heroisk indsats
Mens byen Stokkemarke på Lolland er delt i to efter den dramtatiske episode, er nationen! rørende enige.

- Hun er den absolutte helt, eftersom hun med sin heroiske indsats har gjort, så der er et styk mindre uberegnelig og altoverfaldende kæmpekamphund. Thumbs up og dyb respekt for kvinden, skriver nationen! - medlem Pierre S, og Hans C. samtykker, og selv muskelhundeejeren Dennis_P P. er enig med nationen!-medlemmer.

Færdig med at lufte muskelhund
- Når retten har talt, så er der vel ikke mere at komme efter. Det var nødværge. Men hvis nationens medlemmer udgør et bredt udsnit af befolkningen, så kan man da frygte, at almindelige mennesker nu skal til at fare rundt og slå alle mulige hunde ihjel, hver gang de kommer op at slås. For det gør hunde jo af og til, som en del af deres natur. Ikke at de skal have lov, men det sker jo. Så er jeg da færdig med at lufte min muskelhund, der iøvrigt ikke er en kamphund, skriver han, og nationen!-medlem Hans C. vil endda belønne hende.

- Sejt. Hun burde have en medalje, og samtidig burde Globalknive gå ind i sagen med et sponsorat for på den måde at holde heltinden med knive i tiden fremover.

Synes du, Tine bak skal belønnes? Og hvad skal præmien være?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere