TDC-ringetone udløser klagehelvede

Dut-lydens afløser fra Søren Rasted og Bent Fabricius-Bjerre både 'stinker' og lyder som 'en transistoriradio fra 40'erne'.

Hvis TDC havde håbet, at deres dyre og stort anlagte ringetone-kampagne ville få folk til at elske dem, så.........tog de grueligt fejl. 77 procent af de 1629 personer, der har stemt her på siden, synes nemlig, den er 'ringe, meget ringe', og 76 procent vil afmelde den.

- Skidt skidt TDC....skriver nationen!-medlem Claus D., der mener, at 'lyden er som man ville forvente af en transistorradio i 40'erne'.

TDC ikke ramt af finanskrise
Og Jens V. mener ligefrem, det lyder 'af helvede til':
- Jeg forstår ikke, at TDC bruger tid og penge på at lave noget så ligegyldigt? De er tydeligvis ikke ramt af finanskrisen, når de har råd til at smide penge ud af vinduet.

Kimet ned
Martin G., som sidder i support i et firma, hvor de bruger TDC som telefonoperatør, overvejer ligefrem om de vil beholde TDC som telefonselskab:

- I dag er vi hele dagen blevet kimet ned af vore brugere, der spørger hvordan de kan slå det "#¤&"#¤ fra. Vi har sendt en mail ud til alle brugere, der fortæller at man skal sende en SMS til 1220 med teksten 'Dutdut, så bliver den afmeldt inden for et par dage.

- Godt nok lamt man skal betale sms-takst for at afmelde noget man ikke har bedt om. Det L#¤% skal fjernes, og det kan kun gå for langsomt!!!! Absolut minimum skal volumen skrues ned til en tredjedel!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere