Den største omgang valgflæsk?

De lover og lover og lover - gør politikerne. Men hvor mange af løfterne lever de så op til, når de er blevet valgt

Ritt lovede billige boliger - og svigtede. Men kan du andre eksempler på politiske løfter, som ikke er blevet indfriet? (Foto: Anthon Unger)
Ritt lovede billige boliger - og svigtede. Men kan du andre eksempler på politiske løfter, som ikke er blevet indfriet? (Foto: Anthon Unger)

På næste tirsdag skal du vælge de lokalpolitikere, der bestemmer om dit lokale bibliotek skal lukke, hvor tit græsset skal slås i parken og hvor mange børn, der skal være i klasserne i de lokale folkeskoler.

Og ser man på lygtepælene og læser i lokalaviserne, så er der mange, der gerne vil tage det ansvar på sig - men spørgsmålet er, om der er nogen af dem, der fortjener at blive mindet om et løfte fra valgkampen 2005, de IKKE har levet op til.

Du kan ikke nominere Ritt
Slår man op i ordbogen under 'valgflæsk' eller 'vælgerbedrag' så står der Ritt Bjerregaard, der under den sidste valgkamp højt og flot lovede 5000 billige boliger til Københavnerne. Et løfte hun har haft mere end svært ved at leve op til.

Men Ritt genopstiller ikke, så hvem mener du, skal nomineres til titlen Danmarks mest utroværdige politiker?

Skriv en kommentar, hvor du skriver, hvilken politiker i hvilken by, du mener har svigtet et valgløfte. Skriv også hvilket valgløfte, det handler om - og følg så med de næste 13 dage her på nationen!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere