Afliv hellere kongelig gravhund end muskelhund

Ekstra Bladets læsere mener, Prins Henriks bideglade gravhund bør aflives.

Regentparret kan roligt grine. Deres gravhund bliver nemlig ikke aflivet, når den bider garderne. (Foto Jesper Stormly Hansen)
Regentparret kan roligt grine. Deres gravhund bliver nemlig ikke aflivet, når den bider garderne. (Foto Jesper Stormly Hansen)

Muskelhunden Ice blev aflivet, efter den havde bidt en kat og kanin til døde, mens Prins Henriks gravhund, der to gange har sat tænderne i en garder, lever i bedste velgående. Også selvom den ene af de skambidte gardere måtte sygemeldes i tre uger efter bidet.

Kongelig gravhund bør aflives
39 procent af Ekstra Bladets læsere mener, Prins Henriks gravhund forjener mere at blive aflivet end muskelhunden Ice. En af dem er tilsyneladende nationen!-medlem Bent O, der har svært ved at se rimeligheden i, at royale hunde kan bide som de lyster.

- Loven burde da også gælde for de såkaldte kongelige. Det kan sgu da ikke være rigtigt, at Henriks gravhund ikke er blevet aflivet, efter to gange, at have bidt en garder. FØJ siger jeg bare, skriver han og bakkes op af Bjarne F.

- Prinsens hund burde lide samme skæbne. Hundene må være lige for loven ligesom mennesket er. Ligegyldigt hvilken hunderace, vi taler om, så er hunden et rovdyr, der kræver opdragelse. Altså kort og godt, hvis du er hundeejer, er det DIT ansvar og DIT alene, for at din hund arter sig og ikke render og bider tilfældige, eller udvalgte for den sags skyld

- Enig den har bidt to mennesker, og burde derfor også aflives, skriver Dorthe J.

Rimeligt
nationen!-medlem Jens H. kan godt se fornuften i at musklehunden måtte lide døden.

- Det er da rimeligt nok, at den amstaff blev aflivet, når den var til fare for andre dyr og mennesker, skriver han.

Hvad synes du er værst? At den at den royale hund bider to gardere, eller at muskelhunden Ice dræber en kat og kanin?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere