Nøgne læsere protesterer mod pels

I går optrådte Kira som Side 9-pige med skiltet 'Hellere nøgen end gå med pels'. Og nu følger flere kvindelige læsere med

- Jeg viser hellere end gerne hud, for at støtte op omkring, det at være imod pels, siger Lina. Foto: Søren/www.nudes.dk)
- Jeg viser hellere end gerne hud, for at støtte op omkring, det at være imod pels, siger Lina. Foto: Søren/www.nudes.dk)

Kl. 15.30 i går eftermiddag publicerede vi artiklen Nøgne kvinder aktionerer mod mink OG opfordrede læserne til selv send et billede, hvor de viser, at de hellere vil gå nøgne end gå med pels?

Dina meldte sig som den første nøgne læser i går kl. 16.14 med ordene:
- Syn's det er så forfærdeligt, det der bliver gjort mod de stakkels dyr og vil meget gerne støtte op om, at det bliver stoppet..

Og det gør Dina så med dette Kira Eggers-foto:


Kl. 19.04 sendte Lina dette foto - taget af Søren, www.nudes.dk


Lina skriver, at hun hellere end gerne viser hud for at støtte op omkring det at være imod pels:

- Det er foragteligt! Hvis jeg kunne gøre noget for at få pelsavlere til at stoppe med at avle og have pelsdyr, ville jeg gøre alt hvad der stod i min magt. Jeg spiser KUN økologisk kød af dyr der ikke har været transporteret. Dyrepoliti NU!

Nul nøgne mænd
Underligt nok er der ikke kommet nogle nøgenbilleder fra mandlige læsere. Om det er fordi, de ikke tør vise deres hud, eller om de er ligeglade med pelsdyr, er svært at sige, men det tredje og sidste pelsprotest-foto tikkede ind kl. 23.39. Det var Anne, som skriver.

- Pels? Så hellere nøgen.

Dina (hende på det første foto) siger, at hun nok finder flere nøgne pelsprotestanter, men har du et bud på, hvorfor det kun er kvinder, der sender billeder?

Send billedet her. Du skal regne med, at vi bruger det i både avis og her på siden