Sådan snyder du dig fra værnepligten

Hvad gør du, hvis du ikke lige har lyst til at bruge fire måneder på at aftjene værnepligten?

BS ville næppe snyde sig fra værnepligten. (Foto Claus Bonnerup)
BS ville næppe snyde sig fra værnepligten. (Foto Claus Bonnerup)

- Jeg sagde, at jeg var bøsse og fik stiverik på i badet, når jeg var sammen med andre mænd. At det så ikke passer er en anden sag, men jeg fik papirer på, at jeg er totalt uegnet til militæret, skriver nationen!-medlem Lars C, om hvordan han undgik at aftjene værnepligten.

Og det er ikke helt ukendt blandt nationen!-medlemmer at snyde sig fra værnepligten. 41procent af Ekstra Bladets læsere kunne finde på at snyde for at slippe for fire måneder i militæret. Det var hvad nationen!- medlem Lars C. gjorde i sine unge dage.

Ville lære at skyde
- Jeg 'snød' også, da jeg var på session i tidernes morgen (for laaaaang tid siden). Jeg sagde, at der var nok idioter, der løb rundt og skød på hinanden, men at jeg da også godt ville lære at skyde på mennesker. Så mente de tilstedeværende på sessionen, at jeg ikke var egnet. Man kan også vælge en mindre dramtisk form, som Thomas H.

Sagde jeg var en kvinde - og slap
- Jeg snød også, sagde jeg havde ondt i skulderen og blev erklæret delvis uegnet, skriver han. En anden mulighed er at gennemgå et kønsskifte.

- Jeg sagde, at jeg var en kvinde, så jeg slap, skriver nationen!-medlem Erik H.

Hvad er dit bedste råd til, hvordan man slipper for værnepligten?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere