Annonce:
Annonce:

Hampepartiet: Det skal fejres med en joint

Klaus Trier Tuxen og hampepartiet har afleveret de sidste stillere til kommunevalget og er nu officielt opstillet som liste J, 'Det forrygende alternativ'.

Klaus Trier Tuxen: Stem på liste J!
Klaus Trier Tuxen: Stem på liste J!
Annonce:
Følg nationen!

Det er nu lykkedes Hampepartiet at samle de nødvendige antal stillere til at være med i kommunalvalget som liste J og regionsvalget i København. I første omgang fik de kasseret over halvdelen af de stillere, de havde.
'Der var folk fra Sakskøbing og andre steder i landet, der havde skrevet under. Det var sødt af dem, men det kunne vi ikke bruge til noget i København', siger Klaus Trier Tuxen fra Hampepartiet, der måtte ud på gader og stræder igen for at samle det nødvendige antal stillere.

Godkendt på rådhuset
I sidste uge blev hampe-partiet så godkendt på Københavns Rådhus.
- Københavnerne har nu en større chance for at få fri hash, siger Klaus Trier Tuxen, der ikke ville have noget imod at få borgmesterposten.
'Selvom det nok ikke er realistisk', tilføjer han.

Annonce:

<br /><i>På stillerjagt på staden</i><br /><br /><b>Vil stoppe bandekrig</b><br /> Hampepartiet går ind for en legalisering af Cannabis efter Hollandsk model, hvor man kan købe hash på såkaldte Coffee-shops. <br />- Der er så mange danskere der ryger og det ville være bedre at de spyttede lidt i statskassen i stedet for at fylde de kriminelles lommer, siger Klaus Trier Tuxen. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23813&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /><br /><i>Hampepartiet på stillerjagt på Strøget</i></p><p><b>Fejres med Joint</b><br /> Hampepartiet stiller også op til regionsvalget som liste M og Klaus Trier Tuxen vidste godt hvordan han skulle fejre dagen: <br /> 'Med en ordentlig stor joint'</p><p><b>Men har hampepartiet en chance for at få gennemført deres planer? Og hvad synes du om fri hash i København?</b></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: