Synes du, det var den rigtige beslutning af fyre Onyszko?

FC Midtjylland har fritstillet Arek Onyszko.

Arek Onyszko har ikke meget at juble over efter han er fritsillet fra FC Midtjylland.(Foto Lars Poulsen)
Arek Onyszko har ikke meget at juble over efter han er fritsillet fra FC Midtjylland.(Foto Lars Poulsen)

FC Midtjylland målmanden Arek Onyszko, der er dømt for at tæve sine kone, langer nu ud efter slatne danske mænd, kvindelige sportsjournalister og bøsser i sin nye bog 'Fucking Polak'.

'Jeg hader bøsser. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er så fucking klamt. Det er klamt at høre dem tale sammen. Som om de er piger. Jeg kan ikke sidde i selskab med nogen, der er bøsse. Se dem kysse hinanden. Det er så vammelt. Jeg har aldrig oplevet bøsser på et fodboldhold. Det kan ikke lade sig gøre«, skriver han i selvbiografien.

Det kom som en overraskelse for FC Midtjylland, at bogen udkommer på mandag, der havde bedt ham om at koncentrere sig om fodbold. Med udgivelsen af selvbiografien har Onyszko scoret et selvmål, idet FC Midtjylland har valgt at fritstille FCM-keeperen.

Den rigtige beslutning
nationen! - medlem Marcus N. mener, det er den helt rigtige beslutning at fyre Onyszko.

- De kan selvfølgelig ikke stå inde for en mand med så rabiate holdninger. Ham Arek er da heller ikke for kløgtig, når han skriver de ting, skriver han, mens Kenneth H. beundrer ham for at sige sin mening.

- Respekt. Synes sgu det er flot, han siger, hvad han mener. Elsker den slags mennesker. Hvad er der galt i, at manden ikke kan li homoseksuelle? Ingenting! Vi har ytringsfrihed i Danmark, men går man mod flertallets mening, så er ytringsfriheden begrænset, skriver han.

Hvad synes du, om FC Midtjyllands fyring af Arek Onyszko?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere