Jønke og Co. bandlyses i København

Nultolerance: Kriminelle bandemedlemmer skal forbydes at opholde sig i København, foreslår topkandidat i Venstre

Jønke - skal han bandlyses fra byen? Foto: Johnny Frederiksen
Jønke - skal han bandlyses fra byen? Foto: Johnny Frederiksen
Følg nationen!

Det bliver svært i fremtiden for Hells Angels-guruerne Brian Sandberg, Jønke og Co. og deres dødsfjender fra indvandrerbanderne, at føre sig frem der, hvor de elsker det allermest at opholde sig - i bylivet. Ikke alene er de på grund af dødstruslerne ilde set på storbyens jetsetrestauranter. Nu foreslår flere fremtrædende politikere helt at forbyde deres tilstedeværelse i byområder

Forbud mod at opholde sig i byen
Indvandrerbander, Bandidos, Hells Angels og deres støttegrupper, AK81, får det hedt, hvis det står til Venstres topkandidat i København, Pia Allerslev. Hun vil helt enkelt forbyde deres adgang til deres mest lukrative marked og foretrukne opholdssted, nemlig hovedstaden.

Det betyder hårdt og konsekvent, at kriminelle bandemedlemmer skal have et tilhold mod at opholde sig i Københavns Kommune.

Hun får støtte fra Dansk Folkepartis spidskandidat, Birthe Skaarup, der er positiv over for forslagene.

Skræk og rædsel
- Vi skal bare have bandemedlemmerne væk. De skal ikke have lov til at sprede skræk og rædsel, siger Pia Allerslev i dag til Berlingske Tidende. Politiet skal have mulighed for at sende kriminelle bandemedlemmer ud af Københavns Kommune..

- Vi er nødt til at signalere nultolerance, siger hun. Det er det eneste, disse kriminelle forstår, siger hun , og ser en udvisning af Københavns Kommune som et logisk skridt.

Ud over et tilhold mod at opholde sig i Københavns Kommune foreslår Pia Allerslev og Venstre i København også, at børn og unge, som er ude i kriminalitet, bliver tvangsfjernet, hvis deres forældre ikke ønsker at tage ansvar for, at de opfører sig ordentligt.

Falliterklæring
Både Socialdemokraternes overborgmesterkandidat, Frank Jensen, og SFs spidskandidat, Bo Asmus Kjeldgaard, ryster på hovedet af Pia Allerslevs forslag.

-Et tilhold er meget fjernt fra virkeligheden. Denne konflikt er for alvorlig til den slags forslag, siger Frank Jensen.

-Det er vanvittigt at ville smide folk ud af kommunen. Det er den største falliterklæring, man overhovedet kan komme med, fordi man så har givet op, mener Bo Asmus Kjeldgaard.

Trussel mod retsstaten?
Juraprofessor og ekspert i strafferet ved CBS, Vagn Greve, vurderer ikke, at forslaget om tilhold mod at opholde sig i hele Københavns Kommune kan realiseres.

- De regler, vi allerede har om tilhold mod at vise sig visse steder i hovedstaden, er i forvejen problematiske, så forslaget ligger meget langt fra en retsstat, siger Vagn Greve til Berlingske.

Hvad skal man stille op med Jønke, Brian Sandberg og indvandrerbanderne, hvis de som foreslået bliver bandlyst fra byerne. Synes du det er en god og realistisk ide, at forvise banderne. Skal man helt forbyde dem eller sende dem til øde øer, når de ikke er fængslet ?LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind