Behøver elever give hånd til læreren?

nationen! er gået kommentar-amok over sagen fra Vollsmose, hvor en far til en 3. klasse pige har overfaldet en lærer , der ville trykke datterens hånd

Håndtryks-sagen fra Vollsmose minder om Asmaa, der heller ikke vil give hånd, skriver et nationen!-medlem. (Foto: Jens Dresling)
Håndtryks-sagen fra Vollsmose minder om Asmaa, der heller ikke vil give hånd, skriver et nationen!-medlem. (Foto: Jens Dresling)

'Ud omgående'

Sådan skriver nationen!-medlem Annie N.i en kommentar, der dækker holdningen i ca 99 procent af de foreløbig 100 kommentarer, aftenens overfald på Abildgaardskolen i Vollsmose har afstedkommet på nationen!. Annie N. fortsætter:

Ikke fem minutter mere
- Sådan en idiot skal bare ud omgående, hvor de sender ham hen er totalt underordnet, han skal bare ikke være her i landet 5 min. mere. Stakkels barn der har sådan en far.

Men skal en elev - som måske bliver opdraget i en tro, hvor piger ikke giver hånd til mænd - give hånd til en mandlig lærer?

Peter M. skriver i en kommentar, der har overskriften 'Asmaa Abdol-Hamid':
- Sagen minder mig om Asmaa Abdol-Hamid, der nægter at give mænd hånden, da det er imod hendes religion (gæt selv hvilken). Ergo bunder denne sag noget i religion...

Følger bare sin religion
Og Hans J. er heller ikke overrasket:
- Faren følger jo bare religionen han har. Så det er ikke ham, der gør noget forkert. Trist for pigen, at hun ikke kan tvangsfjernes fra en sådan helsyg familie.