Behøver elever give hånd til læreren?

nationen! er gået kommentar-amok over sagen fra Vollsmose, hvor en far til en 3. klasse pige har overfaldet en lærer , der ville trykke datterens hånd

Håndtryks-sagen fra Vollsmose minder om Asmaa, der heller ikke vil give hånd, skriver et nationen!-medlem. (Foto: Jens Dresling)
Håndtryks-sagen fra Vollsmose minder om Asmaa, der heller ikke vil give hånd, skriver et nationen!-medlem. (Foto: Jens Dresling)

'Ud omgående'

Sådan skriver nationen!-medlem Annie N.i en kommentar, der dækker holdningen i ca 99 procent af de foreløbig 100 kommentarer, aftenens overfald på Abildgaardskolen i Vollsmose har afstedkommet på nationen!. Annie N. fortsætter:

Ikke fem minutter mere
- Sådan en idiot skal bare ud omgående, hvor de sender ham hen er totalt underordnet, han skal bare ikke være her i landet 5 min. mere. Stakkels barn der har sådan en far.

Men skal en elev - som måske bliver opdraget i en tro, hvor piger ikke giver hånd til mænd - give hånd til en mandlig lærer?

Peter M. skriver i en kommentar, der har overskriften 'Asmaa Abdol-Hamid':
- Sagen minder mig om Asmaa Abdol-Hamid, der nægter at give mænd hånden, da det er imod hendes religion (gæt selv hvilken). Ergo bunder denne sag noget i religion...

Følger bare sin religion
Og Hans J. er heller ikke overrasket:
- Faren følger jo bare religionen han har. Så det er ikke ham, der gør noget forkert. Trist for pigen, at hun ikke kan tvangsfjernes fra en sådan helsyg familie.kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen