Annonce:
Annonce:

Bjerrehuus: Stop banderne, frigiv hash

Det er nærmest mere trygt i New York end i København, mener Suzanne Bjerrehuus, der vil stoppe bandekrigen med fri hash.

Annonce:
Følg nationen!

– Den bandekrig skal bare stoppes. Frigiv hashen, så slipper man for de tosser, der slår hinanden ihjel. For det handler om hash – og stofmarkedet. Det er kriminelle bander, der slås. Lad os bare se det i øjnene. Det er nærmest mere trygt i New York end i København, og den undrende befolkning sidder bare og ser på, at der snart skydes over hele byen.

Kunne høre skyderiet
Sådan siger Suzanne Bjerrehuus, jurist og forfatter i Ekstra Bladet i dag. Hun bor så tæt på restaurant Sticks'n'Sushi, at skuddene mandag aften kunne høres i huset:

– Asger sad oppe bag sin pc mandag aften, da han hørte skyderiet, men troede, det var fyrværkeri. Han skulle så lige hente en pizza til mig i Franco Pizza. Han hentede pizzaen, og da han kom ud, var der fyldt med politibiler på Strandvejen, og han så en mand, der lå på gulvet i Sticks'n'Sushi. Det var helt vildt, siger Suzanne Bjerrehuus, der altså mener, at en legalisering af hashmarkedet ville få skyderierne til at stoppe.

Men hvad mener du, der skal til?

Er fri hash - som politikerne i Københavns Kommune gerne vil forsøge - en model, der skal prøves, eller skal der andet til?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: