Samtale-lokum var et skidt valg, Oprah

Vild debat om Oprah Winfreys tema-show om Danmark. Især det 'typiske dansker-hjem' som Oprah besøgte får kritik.

nationen!-medlem Michael A. er en af de mange, der har set den del af Oprah Winfreys Danmarks-show, der handler om vores hjem.

Se videoen Oprah Tours a Typical Danish Home Video

Og Michael er - som mange andre - noget rystet over, at Oprah vælger at fremstille Danmark på den måde:

- 'Typisk dansk hjem i København'. Det er nok lige jordens største løgn, der bliver banket ud til 44. millioner amerikanere. Synes det er imponerende hvordan Danmark næsten altid bliver markedsført, som et stilrent kantet helvede holdt i kølige farver med få udsmykninger, et par Georg Jensen'er, Arne Jacobsen'er og lidt minimalistisk B&O.

Et åbent toilet?
Rene V. undrer sig også over valget af lejlighed - og isæv over toiletfaciliteterne:

- Hvad fanden er da det for en 'lejlighed' og hvad i alverden har den noget som helst med en typisk dansk lejlighed at gøre?

- Et ÅBENT toilet? Are you kidding me? Det var dog uden sammenligning den grimmest indrettede lejlighed. jeg NOGENSINDE har set

Kom hjem til mig, Oprah
Jesper I. mener, at lejligheden var alt, alt for hvis og ryddelig. Og han tilbyder Oprah et besøg hjemme hos ham:

- Den lejlighed ligner s'gu da en eksplosion i et bageri! Jeg har godt nok hørt om samtalebadeværelser, men jeg troede godt nok ikke, at der var nogen, der var så dumme, at hoppe på den! Smart nok, der! Nu kan jeg sidde og tømme bagkroppen, mens jeg snakker med mine gæster på operationsstuen...undskyld, i køkkenet! Skod lejlighed!

Som at bo i i et akvarium
- Hun måtte da gerne se vores typiske paracelhus. Det er godt nok i træ, men ellers rimeligt standard...og ikke noget overdesignet skrammel! Det må fa'me være, som at bo i et akvarium! Nå, men hver sin lyst, men typisk dansk, DET er den bare ikke!!!

Men hvad tror du? Er det god eller dårlig reklame for Danmark, at vise sådan en lejlighed frem og kalde den for 'a Typical Danish Home'?

1 af 2 Oprah Winfreys show om Danmark får kritik - hvorfor viste du ikke et parcelhus, spørger flere på nationen! (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere