Ser dans for at glo på Line Bauns bryster

nationen! blev spurgt - nævn én god ting ved 'Vild med Dans', og svaret lød bl.a: Der er to gode ting - de sidder begge på Line Baun

Line Baun får flere nationen!-medlemmer til at følge med i Vild med Dans - og det er ikke på grund af dansen. (Foto: Mogens Flindt)
Line Baun får flere nationen!-medlemmer til at følge med i Vild med Dans - og det er ikke på grund af dansen. (Foto: Mogens Flindt)

Fredag aften i efterårs-Danmark. Ugen er slut, bøffen og bearnaisen er fortæret, rødvinsflasken ved at være tømt, og valget står nu mellem Vild med Dans på TV2 og Talent 09 på DR. Sådan ser det ud for ca. 2.2 millioner danskere - så mange ser nemlig DR eller TV2 på en fredag aften kl. 20.00.

Næsepilning er sjovere
Og efter bare to programmer, ser det ud til, at det er TV2 og dansekonkurrencen, der er mest populær. 1.2 millioner så med i fredags, hvor Basim røg ud, men nationen!-medlem Erik H. forstår ingenting:

- Vild Med Dans får næsepilning til at fremstå som noget ekstraordinært spændende og et æstetisk højdepunkt, skriver han, men mange andre nationen!-medlemmer svarer positivt tilbage på spørgsmålet ' Kan du nævne én god ting ved Vild med Dans '?:

Ikke kun fordi de danser
Michael K. skriver f.ex., at han 'ser vild med dans af 3 grunde':
1.: Lisa
2.: Vickie Jo
3.: Line
Og det er IKKE kun fordi de kan danse!

To grunde...de sidder på Line
Johnni R. skriver kortere 'Tja, nævne én god ting ved Vild med Dans...Lisa Lents', mens Michael N. kigger med af to grunde:

- Jeg kan nævne 2...de sidder begge på Line Baun Danielsen :-)

Men hvorfor ser du Vild med Dans?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen