Tør du bo ved siden af en rockerborg?

Bandekrigen er ikke slut endnu, og ingen ved, hvor det næste skud falder. Så hvad ville du sige, hvis dine nye naboer var Hells Angels rockere

Hvad ville du gøre, hvis din nye nabo havde sådan et rygmærke? (Arkivfoto: Thomas Borberg)
Hvad ville du gøre, hvis din nye nabo havde sådan et rygmærke? (Arkivfoto: Thomas Borberg)

For et halvt år siden flyttede Stefan Beck Svendsen ind i nummer 12 på Jellingvej i Vejle. Med konen og deres fælles drømme om et fredfyldt liv i et kvarter præget af gode nabosludre over hækken og måske også cyklende børn på fortovet.

Men i går kunne han så læse, at de nye naboer i nr. 10 er rockerklubben Hells Angels, og det gør ham nervøs.

Skyderier som i København
- Det er et dejligt område, så det er da enormt trist, hvis det betyder, at der bliver ballade eller skyderier, som man har set det i København, siger Stefan Beck Svendsen til politiken.dk, og forudser, at det bliver svært at sælge huset pga af rygmærkerne i nummer 10.

- Vi vil gerne have børn på et tidspunkt, og det kan da godt være, at vi bliver nødt til at flytte, hvis der bliver problemer. Men det er jo ikke lige en rockerborg, som potentielle købere er mest begejstrede for at få til nabo, så det kommer nok også til at gå ud over priserne i området, siger Stefan Beck Svendsen til politiken.dk.

Kaffe eller klage?
Men hvad er dit råd til Stefan og de andre folk på vejen, der nu får rockere, motorcykler og nysgerrige politifolk i et omfang, de ikke havde drømt om?

Skal Stefan invitere til nabokaffe? Eller skal han kode 112 ind på speeddial og så ellers klage hver eneste gang, der er en lyd, der bekymrer ham?

Det er iøvrigt anden gang inden for få uger, at HA åbner en ny afdeling. Sidst i juli blev der åbnet en ny afdeling på Østerbro i København, så der nu er ni afdelinger rundt om i landet.1 af 2 Her i baghuset på Jellingvej nr. 10 skal Hells Angels husere. Men naboen i nr. 12 er ikke helt tryg.
2 af 2 Hvad ville du gøre, hvis din nye nabo havde sådan et rygmærke? (Arkivfoto: Thomas Borberg)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen