Stop mediedækning af bander

Er det i orden at give indvandrerbanderne og rockerne taletid i medierne, eller kan det være med til at øge interessen for et liv som bandemedlem?

Får folk som HA-bossen Jønke for meget taletid i medierne? (Polfoto)
Får folk som HA-bossen Jønke for meget taletid i medierne? (Polfoto)

- Når man ukritisk videreformidler for eksempel Jønkes budskaber, skal man være opmærksom på, at det kan have den effekt, at folk som ikke tidligere havde overvejet at melde sig under fanerne, pludselig begynder at overveje det, siger Tom Behnke, retspolitisk ordfører for det Konservative Folkeparti.

- De budskaber Jønke prøver at sende, om at han er blevet en frlesende engel er løgn.

Tom Benkhe er ikke i tvivl om, at massiv mediedækning uden kritisk tilgang er aldeles skadeligt, og han mener, at medierne har givet rockerne alt for lang snor.

- Jønke taler til de svage sjæle, så de glemmer, at det HA i virkeligheden drejer sig om er jernhård kriminalitet, og folk som misbruger og udnytter andre.

Skal banderne boykottes i medierne
Tom Behnke er ikke den eneste, som ser med skepsis på den brede mediedækning, rockerne og indvandrerbanderne har fået gennem den verserende bandekrig.

- Tag jer nu sammen Danmark, vi kan ikke acceptere dette og da slet ikke forherlige den måde HA og indvandrergrupperne får 'pressedækning'. Fri os fra det og lad politiet lukke begge 'afdelinger' ned asap (red. As Soon As Possible)!, siger Nationen!-bruger Kim P.

Det er Nationen!-bruger Simon N helt enig i. Han mener også, at medierne skal lade banderne være i fred og ikke give dem opmærksomhed.

- Jeg kan heller ikke se, hvorfor at man ser ham (red. Jønke) gang på gang i tv. Boykot manden og alt, han står for, skriver han.

Er medierne jobformidlinger?
Ifølge Tom Behnke kan medierne virke som de rene jobformidlinger, hvor banderne kan annoncere efter nye medlemmer.

- Mikrofonholderi gør medierne til et jobformidlingscentre. Jønke vil kapre nye soldater til sin krig, der handler om penge og narko. Men han sender budskabet, at det er dem mod os, og noget tyder på, at det virker.

Men hvad synes du? Skal banderne have lov til at få taletid i medierne, eller er det med til at gøre endnu flere interesserede i et liv som bandemedlem eller rocker?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen