Var det et værdigt farvel til Jackson?

Familie, venner og musikalske bekendtskaber kæmpede om mikrofonerne ved mindehøjtidligheden for Michael Jackson. Hvad mener du om showet?

Michael Jacksons sidste optræden foregik i en kiste. Så du med, og synes du, at det var en god højtidlighed? (Foto AP)
Michael Jacksons sidste optræden foregik i en kiste. Så du med, og synes du, at det var en god højtidlighed? (Foto AP)

Det var manden, som normalt producerer de store Grammy-TV-show, der stod bag dagens mindehøjtidlighed. Og han kunne næppe have forestillet sig en mere passende afslutning, end datteren Paris Jacksons grådkvalte:
- Lige siden jeg blev født, var far den bedste far, man kunne forestille sig. Jeg elsker ham så meget.

Så fulgte en fællesbøn fra en af Jackson familiens præster, og med klip fra sørgende fans, der holdt hånd i Atlanta, i New York, i Indiana og foran Planet Hollywood i Hollywood sluttede CNN en tv-begivenhed, der med stjerneoptrædender fra bl.a. Stewie Wonder, Mariah Carey og Usher havde seere fra hele verden.

Men hvad mener du om showet/mindehøjtidligheden - var det er værdigt punktum for King og Pop jordiske liv, eller var det er pinligt forsøg på at pumpe de sidste kroner ud af en forgældet popstjerne?

Tika B. synes, at det var 'Smukt' og meget fint, at guldkisten med Jacksons krop stod mellem scenen og det store publikum:

- Det var en smuk og rørende mindehøjtidelighed, og selvfølgelig skulle hans kiste være der, han fortjente at være der, og han fortjente hvert og et af de smukke ord der blev sagt om ham.