Annonce:
Annonce:

Hells Angels ku' komme i Folketinget

Hells Angels 'Sjakalmanifest' har været kendt i 24 timer, men allerede nu vælter det ind med kommentarer fra nationen!-medlemmer

30 procent af stemmer til Jønke og Hells Angels i en afstemning i dag. (Foto: Johnny Frederiksen)
30 procent af stemmer til Jønke og Hells Angels i en afstemning i dag. (Foto: Johnny Frederiksen)
Annonce:
Følg nationen!

HA præsident Jønke har hamret et missil lige ned i Danmarks ømme tå - udlændingedebatten - med sin udførlige beskrivelse af HAs fjender - Sjakal Manifestet - eller som Jønke selv siger det, 'folk, der har et mentalitetsproblem.'

For samtidig med at Jønke tydeligt skriver, at han ikke er racistisk, så er manifestet et langt opgør med 'udansk' opførsel fra især muslimer og indvandrere. Og sådan bliver det også læst på nationen!, der tilsammen har skrevet mere end 340 kommentarer til artiklerne om Sjakalmanifestet:

Annonce:

Godt der er nogle der tør
- Legitime politikere bør tage Jønkes skribleri alvorligt. Pressemeddelsen (for det er det der er tale om,) opsummerer den frustration, som jeg selv møder hos mange etnisk etablerede danskere. At der tilsyneladende findes et voksende mindretal, som hader Danmark. Ikke udelukkende, men især unge af arabisk herkomst, lader til at være overrepræsenteret i denne gruppe, skriver Martin F. fex. og Niels C. skriver videre i kommentaren, der har overskriften 'TAK JØNKE':

- Jeg bor i en visitationszone. Her skal vi betale for at få lov til at være i fred, samt betale for at få det tilbage, vi har fået taget af dem. Men godt der er nogle, der gider det, vi andre ikke tør.

3000 har stemt
Jønkes skriveri blev hurtigt opfattet som et politisk manifest, og en afstemning med mere end 3000 deltagere viser, at selv om flertallet på 49 procent, aldrig kunne drømme om at stemme på Liste HA, så er der 29 procent, der er parat.

Blandt dem, der melder sig som Hells Angels-vælgere er der flest Dansk Folkeparti-støtter, men Jønkes ord er også populære blandt S og V-vælgere.

Du kan se. hvor Hells Angels ville hente stemmer ved at klikke på se udvidede resultater i stemmeboksen til højre, og derefter klikke på krydstabuleringer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: