Volds-Ghetto slår igen: Vi elsker Askerød

2670 Hundige er blandt andet kendt for indvandrerbanderne Bloodz og Black Cobra, for skyderier og bandeopgør. I mørkets hjerte ligger Askerød bebyggelsen, og her har Nationen.tv mødt instruktøren Daniel Nielsen og hovedrolleindehaveren Mohammad Ghali fra filmen 'The Streets og 2670', som vil blive vist her på nationen.tv

'Lad være med at parkere din motorcykel derinde. Den bliver bare brændt af. De er sindssyge', lyder rådet fra en dansker på den tankstation, jeg er inde og spørge om vej til Askerød-bebyggelsen.
Motorcyklen kunne nu godt være i fred, men angsten for hvad der sker i området er reel, se bare listen over nyhedsartikler til højre.
Askerød-bebyggelsen ligger i 2670 Hundige, og har mildt sagt ikke noget godt ry. Når motorcykler ikke er populære, hænger det sammen med, at det er her indvandrerbander som Bloodz og Black Cobra markerer sig stærkest og hvor der gang på gang er skyderier og ballade.

<br /><i>Se interview med Daniel Nielsen, Mohamad Ghali og Sari Haugenæs, der medvirker i filmen her.</i><br /><br /><b>Den anden side <br /></b>Men der er også en anden side af Askerød. Som et sted, hvor man kender hinanden, passer på hinanden og holder sammen. Så meget, at man har kunne lave sin helt egen spillefilm, hvor alle har arbejdet sammen på tværs af bander, hudfarve og straffeattester. <br />Selv politiet i området har samarbejdet, og blandt andet lånt biler ud. <br /> Pæredanske Daniel Nielsen har boet i området i 13 år. Nu er han aktuel på nationen.tv med filmen 'The Streets of 2670', en film om virkelige hændelser i området, spillet af mange af de mennesker, der selv oplevede dem. <br /> 'Jeg er barndomsvenner med Mohamad Ghali, der er hovedperson og forfatter på 'The Streets Of 2670'. Vi har brugt meget af hans egen historie som handling i filmen', siger 19-årige Daniel Nielsen. <br /><br /><b>Baseret på egne erfaringer</b><br /> 'The Streets Of 2670' handler om en ung mand, der passer sit job og sin familie, men en dag ryger ud i det hårde bande-miljø, efter at have mistet en ven ved en skudepisode. Han sætter alt ind på at finde gerningsmanden, der skød og dræbte hans kammerat. Men han ender med at stå i en umulig situation: han kommer i klemme midt i et opgør og tvinges til at tage stilling for eller imod det kriminelle liv. <br /> 'Jeg blev stukket ned af beboer i området. Bagefter var jeg bare så vred og lavede en masse ulykker. Det har jeg lært noget af idag. Blandt andet, at det ikke er alle, der kalder sig dine venner, der kan hjælpe een', fortæller Mohamad Ghali, der i dag er på den rigtige side af loven, passer sit arbejde og altså nu debuterer i hans og Daniels film. <br /><br /><b>Eksklusivt for Nationen.tv</b><br /> Nationen.tv viser filmen i en række afsnit, hvert af dem med en intro af Daniel og Mohammed, frisk fra Askerød lige nu. <br /> Du kan se det første afsnit herover artiklen - der kommer flere henover sommeren, men hvis du ikke KAN vente med at se hele filmen, kan den downloades gratis fra <a href="http://www.dtln.dk/?id=253207">Daniel Nielsen hjemmeside her.</a><br />
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen