Messerschmidt truer DF-kronprinser

- Jeg satser på ham i fremtiden, siger partileder Pia K. efter Morten Messerschmidts triumfvalg

Pia Kjærsgaard satser på Morten Messerscmidt(Foto: Claus Bjørn Larsen)
Pia Kjærsgaard satser på Morten Messerscmidt(Foto: Claus Bjørn Larsen)

Ligeret eller ej, så ved dronning Margrethe, hvem der skal være sin efterfølger, mens folket med stor entusiasme diskuterer om Frede eller Joachim vil være bedst som konge.

Men hvem er kronprins for Danmark p.t. mest indflydelsesrige, og magtfulde kvinde, Pia Kjærsgaard.

Ham satser jeg på
Skal man tro dagens medier er det Dansk Folkepartis nye stjerneskud, 28-årige Morten Messerschmidt, der red igennem EU-valget i ren triumf, og helt sensationelt scorede så mange stemmer, at der var til to mandater.

- Han er en af de unge, jeg satser på i fremtiden for Dansk Folkeparti, fastslår Pia Kjærsgaard i dag i Ekstra Bladet. Morten er knalddygtig, og nu skal han vise, at han kan klare sig både i Bruxelles og på Christiansborg, hvor han bliver en flittig gæst.

Ungdommens triumf
- Det er ungdommens triumf. Vi bliver jo alle ældre, så det er godt, at se, at der er unge til at tage over, sagde Pia K.

Hun ønsker ikke at sætte navne på, hvem hun har i støbeskeen, men lægger ikke skjul på, at Dansk Folkeparti står godt rustet.

Op mod to stærke profiler
Pia Kjærsgaard, 62, har dog absolut ingen planer om at vige formandsposten for enten gruppeformand Kristian Thulesen Dahl eller næstformand Peter Skaarup, to stærke profiler i partiet.

Så det kan være, at Pia's darling, Morten Messerschmidt, er modnet og grydeklar som kronprins, når han om fire år formentlig vender hjem til Christiansborg og Pias trygge favn.

- Jeg satser på ham i fremtiden, siger Pia Kjærsgaard om sin darling Morten Messerschmidt, en af topscorerne ved EU-valget.

Spørgsmålet er om Morten Messerschmidt også har givet Kristian Thulesen Dahl og Peter Skaarup baghjul som partiets kronprins ?