Annonce:
Annonce:

Hver tiende er utro via Facebook

11 procent på nationen! indrømmer utroskab via Facebook, så måske burde du overveje, om du og din partner skal tage seriøs en Facebook-snak

Annonce:
Følg nationen!

Der er foreløbig ca. 13.000 nationen!-brugere, der har deltaget i nationen!s Facebook/utroskab-afstemning. Og resultatet er godt for folkesundheden, men skidt for parforholdende, for 11 procent - eller ca. 1400 klikkere - indrømmer nemlig, at de har været fysisk aktive i diciplinen utroskab, med en partner de har fundet eller måske genfundet via Facebook.

Og 14 procent eller ialt ca. 1700 nationen brugere, har derudover svaret, at de synes, det lyder spændende med lidt utroskab opdyrket via facebook.

Der er ingen nationen!-medlemmer, der skriver, at de selv har været utro, men Allan D. har oplevet, at hans kærestes fandt frem til eksen og senere sex'en via nettet:

Annonce:

Det er blevet så nemt at opsøge gamle flammer
- Jeg troede virkelig jeg havde mødt den dejligste, mest reelle pige og flyttede sammen med hende. Jeg var klar på den dag hvor hun sagde vi skulle have barn sammen osv. Hele pakken...I stedet fandt jeg ud af hun bollede med hendes eks., som hun havde mødt på nettet.
- Det er blevet så nemt at opsøge gamle og kommende flammer og gøre det helt skjult for andre. Det har jeg accepteret og jeg tror nok jeg skal få mit eventyr i den sidste ende. Det er bare ikke lige så rosenrødt, som Walt Disney ville have skrevet det.

Slet profilen og vær loyal
nationen!-medlem Thorbjørn Sa. skriver at Facebook er et kødmarked ligesom alle de andre sites. Han har selv brugt en god del tid på nettet, og fundet ét fællestræk - spænding:

- Jeg har endnu ikke mødt en kvinde på en sådan side der ikke kunne lokkes ud af sin "hule". Sorry, men min erfarring fortæller mig, at de mennesker der bruger Facebook, Glows, Dating, Scor eller hvad det nu hedder, alle kun er ude på én ting. Udadtil er det et fremragende formål - holde kontakten med gamle venner og deslige, men kald nu bare en spade for en spade - det er bekræftigelse og spænding. Alle kan lokkes, alle kan fristes - alle jeg har mødt er bukket under for fristelserne.

Annonce:

Jeg har brugt 5 års tid på den slags sites, og har gjort hvad man nu gør dér - 30 mails ud, få svar på 3 og så begynde det der standard "orv, det var et sødt billede, hvor er det taget?" for skabe tilliden der er nødvendig for at gå skridtet videre. Idag lever jeg sammen med min kæreste - jeg har slettet alle mine profiler på diverse sites, og jeg bruger ikke nettet til andet end arbejde, mails med de venner jeg alligevel ser og IM (MSN osv.) med de venner jeg ser knap så tit (afstand værende den største forhindring). Hvorfor har jeg så truffet det valg? Jo, jeg tror ikke på at det er muligt at være 100% loyal overfor sin partner hvis man har og bruger en sådan profil - det kan ikke lade sig gøre. Om det er utroskab i tankerne, brud på de hemmeligheder man har mellem partnere, eller hvad det nu måtte være, sker..Så brug det hvis I vil... Jeg skal bare ikke nyde noget.. Jeg har for lang tid siden indset hvordan tingene hænger sammen, og jeg vil ikke såre min partner med at være så meget som illoyal, om hun så ved det eller ej...!

Men hvad med dig - er du tryg ved, at din partner bruger tid på Facebook, og har I talt om utroskab i den forbindelse?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: