Danmarks flotteste modeljernbane

Hvor står Danmarks flotteste modeljernbane? Hvis det er i din kælder, så send en video og vær med i konkurrencen om en billet til kurset 'Jernbanefascination'

Kenneth Brønners modelbane.
Kenneth Brønners modelbane.
Følg nationen!

De tilhører måske landets mest hardcore undergrundsmiljø - de folk, der bruger timer, dage, ferier og alle deres sparepenge på modeljernbaner.

Men hvor er de? Og hvor flot er deres jernbane?

nationen! er kommet i jernbanehumør, og udlover derfor en uge med jernbaner fra morgen til aften til manden/kvinden bag Danmarks flotteste modeljernbane. Eller den flotteste modelstation, vogn eller modeljernbanedetalje, personen nu har opfundet.

Du skal blot uploade en video af din bane på nationen.tv, så stiller vi de indsendte baner op i afstemning i næste uge. Det behøver dog ikke være en hel jernbane, det kan også være en detalje, et ombygget lokomotiv eller noget helt fjerde, du deltager med.

Du kan læse mere om præmien her

Banefoik er kørt over
- Noget er gået galt. Hvor bil- og MC-entusiaster åbenlyst kan fremture, er der, synes jeg, bortvendte blikke og sænkede stemmer som præger modeljernbanemiljøet. Måske er de blevet kørt fuldstændig over af den tunge lobbyisme som har fulgt især bilismen. det er ikke længere legitimt at svælge i banebenovelse, siger John de Summer-Brason, der er kursusleder, og som håber, at modeljernbanefolket vil indvie os andre i deres fantastiske passion.

Du kan se en liste over modeljernbane folk her. Og man skal lyve rigtig meget over for sig, hvis man ikke bliver bare en lille smule misundelig på ejerne, for de opstillinger, de kan vise frem i deres garager, lofter, haver eller kældre er enhver drengs drøm.

</p><p><sup><i>En vild modeljernbane fra USA - men mindre kan gøre det....</i></sup></p>

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.