Thorning bliver rasende hvis du klikker her

Når en dansker betaler kontingent til EU lyder regningen på 149 euro - så meget betaler ingen andre EU-borgere.

- Skal man nu straffes for at bo i et rigt land?!!! Havde vi bare kørt det hele i sænk som grækenland så fik vi en masse gaver. men fordi vi har forvaldet vores penge ordentligt så straffes vi.

Se også: EU-kommissær: Danskere for rige til rabat

Sådan skriver Abdidek G. i en af de vrede kommentarer, der tikker ind på nationen! til de budgetforhandlinger, der foregår mellem de 27 EU-lande. For danskerne betaler - som du kan se på dette kort, nationen! har lavet ved at samkøre tal fra EU-oplysningen - det højeste kontinget for at være med i den europæiske klub. Klik på de røde - det er dem der betaler - og klik på de grønne, det er dem der modtager.Helle Thorning går efter en dansk 'rabat' på 1 milliard - så nettebidraget her fra nationen kun bliver på 6 milliarder, men selv det holder hårdt. I går kom det således frem, at Helle havde sagt nej til rabat på et par hundrede millioner.

Se også: Thorning afviser millionrabat fra EU

Men nationens! Per H. mener, at rabatten er aftalt, og det hele er en gang skuespil.

- Thorning vil stå som den store sejrherre, efter 'hårde' forhandlinger. Jeg vil tro, det hele er skuespil.

Hvad mener du - Danmark betaler i ca 18 milliarder ind - og får 11 milliarder ud af EU-systemet. Det giver et netto-bidrag fra Danmark til EU på 7 mia - men hvad synes du er et rimeligt nettobidrag?

For to måneder siden, svarede 2282 læsere på spørgsmålet 'Er det rimeligt, at rige lande betaler mest til EU pr. borger?'. Og ja, det er rimeligt mente 31 procent, mens 69 procent synes kontingentet bør være ens for alle medlemmer.0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere