Forældre til ADHD-børn angriber psykiatere

- Det må stoppe nu. Vores børn bliver tvunget på piller, og ingen kender langtidseffekten. Forældre til børn på piller demonstrerede i dag mod ADHD-diagnoserne

Herinde holdt læger og industri ADHD-dag i dag, mens vrede forældre demonstrerede uden for.
Herinde holdt læger og industri ADHD-dag i dag, mens vrede forældre demonstrerede uden for.

- De her diagnoser er styret af medicinalindustrien - og der sker det, at de fjerner det personlige ansvar fra folk.

Sådan skrev nationens! Morten I. da Ekstra Bladet for tre uger siden kunen afsløre, at der endnu engang er sket en stigning i antallet af danskere på ADHD-medicin

Nye tal: Nu får 38.000 ADHD-medicin

Og Morten var langtfra den eneste af de 219 diskuterende nationen!-medlemer, der mente at industrien har for meget at skulle have sagt. Og da Dagens Medicin i dag holder ADHD-dag, har 40 forældre til børn på piller, valgt at protestere mod diagnosehysteriet:

Omringede en af kvalsalvere
- BIG PHARMA og danmarks top ADHD kvaksalvere afholder ADHD dag på Hotel Scandic i Sydhavnen, det er JANSSEN - NOVARTIS - SHIRE - HB PHARMA og de betalte psykiatere der står bag dette arrangement!

Sagde nej til ADHD-medicin - og blev indberettet

- Tag ansvar!.... Den kemiske holocaust mod vores børn skal standses, siger Charlotte, der fortæller, at en af de fine gæster konfronterede demonstranterne og grinede højlydt:

- Men så omringede vi ham og fortalte, hvad vi mente om det, fortæller Charlotte B, der også har stået bag sagen om ADHD her på nationen.

ADHD-oprør vokser

Der var 35.550 ADHD-medicin-spisere i 2011 - og 38,318 i 2012. Hvor mange tror du spiser ADHD-medicin i løbet af 2013?