1D-far fik billetter og afviser selvbruner

Det lykkedes for Henrik J - - efter fem dage's blandet spot og ros fra nationen! - at få to billetter til One Direction-koncerten. Nu siger han tak

Henrik var så vred over, at han ikke fik billetter til One Directions koncert i herning, at han kontaktede nationen! Det gav pote, og nu siger han til.
Henrik var så vred over, at han ikke fik billetter til One Directions koncert i herning, at han kontaktede nationen! Det gav pote, og nu siger han til.

- Et meget smukt menneske prikkede mig på ryggen foran menneskemængden ved Forum og sagde, at en RIGTIG far og mand som mig skulle have 2 billetter til 1D.

- Vedkommende havde læst med på Eb.dk og besluttet at se om vi virkelig ville køre til Forum og så overraske os.....Fra hjertet tak.

Se også: Snydt: Hidsig jysk far på jagt efter nye 1D-billetter

Sådan skriver Henrik J i den sidste mail om One Direction i denne omgang. Henrik har siden sidste mandag huseret på nationen!, fordi han følte sig dårligt behandlet af LiveNation, der stod bag de to One Direction-koncerter i Danmark. Og selv om har måtte tåle både nedladende og onde udsagn fra nationens! andre debattørrer - bl.a. er hans solbrændhed blevet et selvstændigt tema i kommentartråde - så har det ifølge ham, været det hele værd:

Se også: Vred far foran One Direction: Hjælp

- Tak også for støtten og de mange indlæg på nationen! Jeg hylder mangfoldigheden i vores samfund og håber life may be kind to all of you.

- Pigerne er en oplevelse rigere.....samt har de fået at se at ved flid og hårdt arbejde og at turde stille sig på øretævernes holdeplads kan man sommetider nå i mål, skriver Henrik, der slutter sin mail med at slå fast:

- Ps.Det er ikke selvbruner:-)

0 kommentarer
Vis kommentarer