Er socialister ligeså grådige som andre?

Heftig debat om SF'eren Nanna Westerbys 'eftervederlag' på 600.000. For hvorfor skal hun have løn for arbejde hun ikke laver?

Nanna Westerby (SF) blev ikke genvalgt til Folketinget, og modtager  eftervederlag på ca. 50.000 kr. om måneden – i to år. Det kan mange på nationen! ikke helt forstå. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Nanna Westerby (SF) blev ikke genvalgt til Folketinget, og modtager eftervederlag på ca. 50.000 kr. om måneden – i to år. Det kan mange på nationen! ikke helt forstå. (Foto: Jacob Ehrbahn)

- Efterhånden er politikere og befolkning så langt fra hinanden, at gryden er sat til at koge...

Kommentaren fra Bjarne N. til afsløringen af tidligere folketingsmedlem for SF Nanna Westerbys månedlige indtægt fra statskassen er ret dækkende for nationens! holdning. Mere end 250 indlæg er der kommet til

Se også: Scorer 50.000 om måneden på at studere og ligesom Bjarne N bevæger de fleste sig i det røde felt:

Socialisternes indre liberalist
- Ja, de socialister. De har rigtigt travlt med at komme til faddet, og derefter finde deres lille liberalist frem - så længe det kan betale sig, skriver Jønne P. og Sancho G. mener, at SF og i særdeleheds Nanna Westerbys mand, skatteminister for SF Thor Möger, opfører sig forkasteligt:

- Det forkastelige og meget dobbeltmoralske ligger bl.a. i , at gemalen - aka konfirmanden Thor - netop har været ude med et ideologisk korstog mod 'alle de priviligerede' i samfundet - herunder bankdirektører, advokater, piloter og ejendomsspekulanter, som iht. SF´s såkaldte 'chefstrateg' (looool) aldrig har oplevet at - citat: '..budgettet vælter når køleskabet sætter ud'.

Men hvad mener du? Er socialister mere grådige end andre?

Christian M. mener at rød eller blå blok kan være et fedt:

-Lige meget hvilket parti eller blok der er tale om, er de alle sgu ens på det område...En stor flok levebrødspolitikere hele bundet!! og Mikkel B. skriver også, at partifarven er ligemeget - for sådan er mennesker:

Alle mennesker er grådige
- Præcis! Dette handler udelukkende om mennesker. Og mennesker er grådige og egoistiske af natur. Socialist, liberalist, vegetar, kristen eller muslim - alle er mennesker og alle har de samme brister. Det eneste man reelt set kan diskutere er graden af hykleri - og her fører politikere klart.. med katolske præster på en flot andenplads..

Enhedslisten har tidligere foreslået, at offentligt ansatte bør have en max-løn på 1,3 millioner. Bør der - for at undgå levebrødspolitikere - være et maksimum for, hvor meget man i alt kan få udbetalt gennem hele livet fra det offentlige?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere