Tsunami: Ikke kun sko, også våde strømper

nationen! frygter for en gentagelse af tsunami-katastrofen i 2004 - men meldingen om den 17 cm høje bølge, får smilene frem

Tsunami-varslet er gået jorden rundt, men flere på nationen! mener at der er tale om en overreaktion. Men skal man hellere lade være med at udstede varsler? (Foto: Colourbox)
Tsunami-varslet er gået jorden rundt, men flere på nationen! mener at der er tale om en overreaktion. Men skal man hellere lade være med at udstede varsler? (Foto: Colourbox)

- Det er satme syn for befolkningen, hvis det går som det gjore i 2004. Nu har de endelig fået bygget det hele op igen. Var selv på patong i 2004, og husker den rædsel og frygt der var i blandt folk, håber godt nok, ikke det sker igen.

Sådan skriver nationen!-medlem pomfritten p., der er af de mange, der kan huske de mere end 200.000 ofre for tsunamien i 2004 - og som krydser fingre for, at der bare er tale om falsk alarm:

- Fy for s...., datteren rejste heldigvis hjem igår, skriver Klavs B. og Marshall fortsætter:

- Det er sgu lige så hårene rejser sig af at tænke tilbage på 2004... håber det går bedre denne gang. Kom selv hjem fra Phuket for en uge siden; - damn'.

Men meldingerne om styrken af jordskælvet og størrelsen af den bølge, det har skabt varierer, og seneste oplysning om, at bølgen, der er på vej mod Thailands kyst er 17 cm høj, får folk til at ånde lettet op:

Læs: Følg jordskælvet minut for minut

- En tsunami på 17cm ? Det lyder ikke af meget, men håber folk klare den, der hvor den skylder ind, skriver Leif L., mens Steffen går lidt mere til stålet i sin kommentar:

- CRAP... kæmpe risiko for at det ikke kun er sko, men også strømper der bliver våde!!!

Hvad mener du? Er det bedre at evakuere end gang for meget, end en gang for lidt?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere