Kardashian nummer 1 på uheldig liste

Magasinet Forbes er mest kendt for at lave listen over rige mennesker. Men nu har de listen over kendisser vi mest trætte af

Kan man få for meget af hende her? Ja, mener amerikanerne, der giver hende titlen som mest overeksponeret. (Foto: AP)
Kan man få for meget af hende her? Ja, mener amerikanerne, der giver hende titlen som mest overeksponeret. (Foto: AP)

Som sædvanlig når Forbes går i gang med noget, gør de de grundigt. Og for at lave listen over de mest overeksponerede kendisser, har de haft gang i ikke mindre end 6600 navne på kendte amerikanere - der hver er blevet målt på 46 sider af deres personlighed.

Det endelig resultat er skidt nyt for familien Kardashian, for alle tre søstre har fået plads på top-ti-listen af folk, vi får kvalme af når vi ser deres smil i TV, magasiner og i aviser. Og i kommentar-feltet på Forbes, er der mange, der sætter ord på den træthed, historier om Kardashian-familien får dem til at føle:

Bevis på at vi falder
- Som udlænding, bosat i USA, kan jeg ikke lade være med at undre. Udenfor USA er det folk som Bill Gates, Steve Jobs, Einstein , Martin Luther King osv, folk beunder, men medierne her i landet overser dem - og bruger tid Kardashians eller Hiltons. Måske er det er bevis på, at vi lever i den tid, hvor Amerikas omdømme er er frit fald, skriver Gypsy Guy således og Woody McBreairty fortsætter:

- Listen er en trist, meget trist, kommentar til den mentalitet, der hersker i vores samfund.

Hvad mener du? Kan man få for meget Kardashian - og hvem ville toppe den danske liste?

Jim - som også er enig i at der er for meget Kardashian i medierne - tror dog at familien tager listen meget afslappet. Forbes vurderer nemlig at Kim sidste år tjente op mod 60 millioner dollras på at være overeksponeret:

- De griner hele vejen til banken, skriver Jim.

0 kommentarer
Vis kommentarer