Dit Whitney-Minde: Første kys til din musik

Første kys, mageløs stemme og du vil blive savnet. Nationen! mindes Whitney Houston - hvad er dit minde?

Whitney Houston på plakaten fra dengang hun var på toppen i 1992 med filmen The Bodyguard
Whitney Houston på plakaten fra dengang hun var på toppen i 1992 med filmen The Bodyguard

Nationen! flyder over at minder og tristhed over Whitney Houston død:
- For pokker _WhitneyJeg fik mit første kys af en pige til din musik,så jeg vil aldrig glemme dig,RIP, skriver Kim P.
- Vi har mistet en gudsbenådet stemme. En megastjerne har sunget sin sidste strofe. R.I.P. Whitney Houston. Jeg er ked af det. Jeg har spillet hende meget på den radiostation jeg er ansat på. Men samtidig spørger jeg: Hvorfor bliver store stjerner ved med at falde ned i det sorte hul af et helvede, der hedder narko? Hvorfor kan de ikke bare sige NEJ? De ved jo, et eller andet sted, at det kan gå helt galt. Det er trist og sørgeligt. Whitney R.I.P, skriver Bjarne R.
- R.I.P Whitney, damn der er knyttet mange minder sammen med hendes sange...Respekt..., skriver Johan K.

Husk stemmen
- Jeg håber, at hun vil blive husket for sin ubeskriveligt smukke stemme som tog hele verden med storm, skriver Betina F.
- synd og skam og tak for de mange gode oplevelser med din musik, skriver Lasse P.
Andre spekulere over det hensides:
- Jeg tror, hun er mere lykkelig nu. Jeg tror ikke, at sjælen dør med kroppen. Måske tager jeg fejl, men det er min inderste overbevisning, at gode mennesker ikke har noget at frygte i døden, skriver Michael E.
- Øv hvor er det trist, verden er igen blevet lidt fattigere! Kunstnerisk har hun været færdig i mange år, men hun vil ikke blive glemt for de spor hun har sat sig gennem 80erne og 90erne! Hvil i fred kære Whitney, skriver Leif J.

Bobby Browns skyld
Mange på nationen! er også hurtige til at finde en skyldig i Whitney Houstons nedtur og død. Det er Bobby Brown, hendes tidligere mand, der trak hende ned, mener de.
- Ja det er trist at det er sket med hende, men vi vidste desværre at hendes liv førte den vej. Hun har levet et hårdt liv sammen med sin gemal Bobby Brown. Siden da har hun ikke kunne stoppe. Det er en trist måde at miste sin mor på, men måske også en lettelse så hendes teenager datter kan få sig et måske bedre liv..Whitney vil altid blive et minde i mig om den gode ungdom man har haft, skriver Dorthe L.
- Whitney har været død i mange år. Det var Bobby Brown der slog hende ihjel, skriver Martin G.
- Man kan sige så meget om WH, især negativt den sidste tid, men for satan hvor kunne hun synge da hun var på toppen... RIP Whitney :(, skriver M.a.

Hvad er dit minde om Whitney Houstons musik? Hvad dansede du til dengang?

0 kommentarer
Vis kommentarer