Hvad med en skrumpe-lever til din Tuborg?

De nye skræmmebilleder af rygerlunger på cigarretpakkerne får nationen! op på lakridserne: Hvad bliver det næste?

De nye smøgpakker med billeder af skader fra rygning. Men hvad med fed mad? Og alkohol?
De nye smøgpakker med billeder af skader fra rygning. Men hvad med fed mad? Og alkohol?

- Når nu hetzen mod rygere er overstået og vi tager fat på de fede kommer der så foto af overvægtige maver på chokolade og chips, skriver Mek R.
- Ja. Og billeder af skrumpelever på Tuborg flaskerne..,skriver Red.
Johnny K tvivler på det virker:
- For mig kan de sætte alle de billeder på, de vil. Jeg kan alligevel ikke se dem, når pakken ligger i lommen, heller ikke når jeg tar en smøg op af den og heller ikke mens jeg ryger. Men hvis det kan afholde unge fra at begynde at ryge, er det vel OK, skriver han.

Læs også: Sådan ser dine smøger ud fra næste uge

Problembørn
- Og når den sidste ryger er jaget ud over Møns Klint, så tager vi fat på de andre "problembørn", der tager livet af folk: Fedme:Der skal billeder af fede mennesker på slik, chokolade, kager, flæskesteg og sodavand. Og flere afgifter på, selvfølgelig. Alkoholisme:Der skal billeder af alkoholikere og skrumpelevere på øl, vin og spiritus. Og flere afgifter på, selvfølgelig. Trafikulykker:Der skal påklistres billeder af trafikofre på alle biler. Og flere afgifter på, selvfølgelig. Hudkræft:Der skal sættes billeder af folk med hudkræft på din billet til Mallorca. Og skilte af folk med hudkræft skal sættes op på alle danske strande. Og så skal der selvfølgelig lægges afgifter på solskin. Find selv på flere..., skriver Tom T. og den opfordring lader vi hermed gå videre.

Hvilke andre varer skal der advarselsbilleder på? Og hvordan skal de se ud?