Annonce:
Annonce:

Mystik: Joachim B. kan sove til Støjberg

Det er klart at han er træt når han både skal støbe og kaste kuglerne, skriver Claus W. i en af de 209 kommentarer til Joachim B.s lur i folketinget

Annonce:
Følg nationen!

Åbent samråd i Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik med justitsministeren og social- og integrationsministeren om øget indvandring via familiesammenføring gjorde Joachim B. Olsens øjne meget tunge. Og fik nationen! op på mærkerne med muntre kommentarer:
- Der findes ikke søvnige og trætte i Danmark. Jeg brækker mig !!, skrev Jan A med en slet skjult henvisning til Joachim B. Olsens udsagn om, at der ikke findes fattige i Danmark.

Annonce:

Fuldtidsjob
- Det er hårdt for ham lige pludselig at skulle passe et fuldtidsjob, det har han aldrig prøvet før nemlig .... , skriver Søren M.
Troels M. er mere forstående:
- Sjovt at EB lige har fundet et billede hvor Joakim sover. Det sker for ALLE inde på borgen. Der er ingen der rigtig er klar over hvor mange timer de er på arbejde, eller om de har siddet til møde natten før osv.... Igen, det sker for alle inde på Christiansborg...lige nu er det så bare JBO der skal hænges ud... Alle skoleelever ved nok mere end hårdtarbejdende jord og beton arbejdere, hvor trættende det kan være at holde sig vågen, en gang imellem, når man, en gang imellem, hører på ligegyldig pjat, skriver han.
Bo O. mener stadig det er forkert at sove på arbejdet:
- Der er af og til en derinde der tager sig en blunder og det kan man så trække på smilebåndet over. Men når nu Joachim er så langt fremme i skoene, når talen falder på dovne og forkælede danskere, så virker det sku ærlig talt lidt dumt, at han sidder og snorksover til en kæmpeløn som vi andre betaler, mener han.

Støjberg taler?
Og så er der dem, der er imponerede over kuglestøderens sovehjerte:
- Utroligt han kan sove, når det er Støjberg taler, skriver Lis D2J.
Brian M. kan supplere med en historie fra sit eget liv:
- Den der har jeg sgu også prøvet før. En rundtur på min forhenværende arbejdsplads, med regnskaber og Kultur og div. Bla bla bla blaaaaaa...... Ville jeg lige lukke øjene 5 sek.Hvem stod og gloede på mig smilende, mens man lige ville tørre sjavlen væk?? Vor kære Direktør!!!!, skriver han.
Og Peter P. kan huske en anden ting på TV....
- Hold kaeft det er godt Line Baun ikke er på morgen tv mere, for så var det da gået helt galt. :-), skriver han, mens Jonas M. mener, der er en helt naturlig forklaring på Joachim B. Olsens massive træthed:
- Han har vel en masse koner der skal passes..

Er du også kommet til at snuppe dig en lur på et uheldigt tidspunkt?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: