'Godt sparket, Bendtner'

Det danske landshold er mange gange blevet beskyldt for at være for kedeligt. Men med Bendtner-sagen sker der endelig noget

Et lilel flertal af ekstrabladet.dk´s læsere, mener at Bendtner skal slippe for yderligere efterforskning efter anklagerne om vold. (Foto: Lars Poulsen)
Et lilel flertal af ekstrabladet.dk´s læsere, mener at Bendtner skal slippe for yderligere efterforskning efter anklagerne om vold. (Foto: Lars Poulsen)

- Lad dog landsholdet fejre de har vundet en kamp. Fuld gas Bendtner og Agger.

Sådan skriver Jesper T. i en kommentar til artiklen ' Bendtner sparkede mig ned', hvor en 31-årig mand fortæller i detaljer, hvordan landsholdets Nicklas Bendtner overfadlt ham natten til lørdag på hotel Marienlyst, og efterfølgende købte hans tavshed med en landsholdtrøje. Jesper er langtfra den eneste, der er på Bendtners side.

- Godt sparket...., lyder det fra Claus M. og Nicky J. skriver kort og godt:
- Så kan han lære det...

Læs også: Hvem lyver om Bendtner-sagen? De lyver om voldsanklagen

På ekstrabladet.dk lyder dagens forside spørgsmål 'Skal politiet genåbne sagen mod Nicklas Bendtner?', og også her er der - godt nok spinkel - opbakning til den danske landsholdsangriber. Af de 5569 personer, der foreløbig har deltaget i afstemningen, svarer 50,85 procent 'nej' til at politet af egen drift skal tage sagen op igen.

Men hvad mener du om, at Bendter er involveret i en voldssag?

Tony V. er rystet over historien, og synes at Bendtner skal straffes:
- Smid Bendtner i kasjotten for vold. Alkohol eller sejrsrus er ikke gyldige undskyldninger for vold og når DBU forsøger at spise ham af med en trøje så er der jo nok noget om snakken for hvorfor forsøge at betale sig ud af noget som ikke er sket