Topløs Bea: Jeg skal da være nummerpige

Det vælter ind med billeder af søde danske piger, der vil hjælpe med at holde styr på rapperne til MC Fight Night-finalen

Jeg skal da være nummerpige, skriver Bea.
Jeg skal da være nummerpige, skriver Bea.

nationen! har lovet at hjælpe arrangørerne af MCs Fight Night med at finde dygtige nummerpiger - og nu melder Bea Lim på 22 år sig ind konkurrence med et skønt foto og ordene ' Jeg skal da være nr. pige! :D'.

Du kan også være med
Vi søger fem piger til MC's Fight Night 19. november i TAP1 hos Carlsberg. Som nummerpige skal du ind i ringen mellem runderne og vise dig frem foran et veloplagt publikum.

Vi søger for, at du bliver stylet af den profesionelle Victor og hans crew fra Studio 35. Du får en rigtig flot kjole på, som du får med hjem. Og naturligvis bliver du inviteret med til afterparty med alle de medvirkende.

Hvis du sender os dit bedste og mest troværdige billede, - og smatidig skriver et par linjer om hvorfor det skal være dig - så bliver det lagt på ekstrabladet.dk/nationen, hvor brugerne vil stemme. De ti bedste kommer herefter til audition på BAR7, 15. november fra kl. 18-20.

Til audition skal du stille op i bikini foran et dommerpanel, som vil afgøre, hvilke piger der kommer med til MC's Fight Night.