Nå Johanne, hvad skal nationaliseres først?

Mange på nationen! havde gerne set en blå regering, og nu vælter det ind med bitre kommentarer

Enhedslisten går fra 4 til 11 mandater (kl. 22.40 prognosen), og sikrer Helle Thorning statsministerposten. Men hvilke krav skal Johanne stille for at støtte Helle? (Foto: Ditte Valente)
Enhedslisten går fra 4 til 11 mandater (kl. 22.40 prognosen), og sikrer Helle Thorning statsministerposten. Men hvilke krav skal Johanne stille for at støtte Helle? (Foto: Ditte Valente)

- Ja, velkommen til millionærskat, aktieomsætningsafgift, der koster en pensionsopsparer 12.000 om året, endnu højere afgifter på det sjove, dyrere at køre bil, masser af nye forbud og formynderi og en betalingsmur der koster samfundet 8 mia. om året. og pendlerne 1.000 kroner om måneden.

- De gamle kommunister Thorning og Sohn får virkelige en scene, selvom begge partier taber og S får endnu et historisk ringe valg. Godt bakket op af pussenussen i det populistiske Enhedslisten, der ser det som opgave at jage folk med opsparing, lønindtægt og de virksomheder der er grundlaget for dansk velstand.

Sådan lyder bandbullen fra Christian L., der slutter med at spørge 'Hvor længe kan Vestager godtage det cirkus?', og F. Jensen er ligeså lamslået over resultatet:

- Forfærdeligt så mange som har stemt på enhedslisten.At stemme på Johanne, er som at samle den smukke blaffer op - hvorefter alle tosserne kommer frem fra grøftekanten ;)

Nu bliver det let
- Ja at tænke sig at så mange mennesker ønsker kommunisme, skriver Henrik M. og Steffen P. glæder sig ironisk over 'hvor bliver det dog dejligt let at være dansker nu':

- Så skal Mærsk og Lego konfiskeres og det skal være forbudt at gå på tvangsauktion...¨Til gengæld skal vi alle være sikret evigt hvis vi ikke gider at arbejde...

Men hvilket firma skal nationaliseres først? Mærsk, Lego, Novo, Danske Bank....?