TV: Putin vil se pigernes bryster

En ny videokampagne, som går ud på at støtte premierminister Vladimir Putin, prøver at få unge kvinder til at rive overtrøjen af - se videoen hér

Riv din trøje i stykker til ære for Putin, hvorefter du kan vinde en iPad 2. Se videoen ovenfor (Screendump fra videoen)
Riv din trøje i stykker til ære for Putin, hvorefter du kan vinde en iPad 2. Se videoen ovenfor (Screendump fra videoen)

Valgrygterne svirrer i Rusland. Landet skal have præsidentvalg til marts 2012, og derfor går snakken i øjeblikket på, om den tidligere præsident Vladimir Putin vil genopstille.

Om det bliver til virkelighed er stadig uvist, men flere ting kan indikere det. Det seneste nye er en video, hvor en ung, barmfager kvinde prøver at få folk til at komme med i 'The Putin Army'.

Riv din trøje af og vind en iPad
Videokampagnen skal få unge kvinder til at støtte Putin ved at deltage i en konkurrence, som går ud på, at de skal rive deres trøje af og vise fordelene frem.

Youtube-klippet blev først posted på Kirill Schitovs blog, som er en politiker i den russiske Duma, skriver GlobalPost.

Kort fortalt går videoen ud på, at en yngre, russisk kvinde ved navn Diana er helt vild med Vladimir Putin og ikke kan forstå alle de mennesker, som prøver at sætte ham i et dårligt lys.

'The Putin Army'
Herefter fortæller hun, hvordan unge, smarte og smukke kvinder nu samles i 'The Putin Army'.

Og i løbet af halvandet minut bruger filmfolkene alle kneb i bogen for at fange ens opmærksomhed. Den yngre kvinde er iført høje hæle og en tætsiddende trøje, mens fotografen tydeligvis er meget mere interesseret i at filme hendes bryster end hendes fødder. Senere mødes hun med et par ligeså smukke veninder ved vandet, hvor de hygger sig med deres Macbooks.

En hær af kavalergange
Herefter fortæller hun så om en konkurrence, hvor man kan vinde en iPad 2, hvis man selv laver en video, hvor man river noget i stykker for Putin, og poster den på gruppens hjemmeside.

Som den helt store finale, presser Diana sin kavalergang godt op i kameraet og river sin undertrøje over i to.

Men hvad mener du? Er det i orden at bruge unge damer og dybe kavalergange i politiske kampagner? Og burde man lave mere af det i Danmark? Deltag i debatten herunder...

0 kommentarer
Vis kommentarer