Asmaa slap for at vise spaghettistropper

I går nægtede hun at vise sin overkrop kun iført en top med spaghetti-stropper. I dag fik hun en undskyldning og en billet hjem til Danmark

Ville du bryde dig om at optræde sådan her, foran hele køen af flyrejsende? (Foto: Colourbox)
Ville du bryde dig om at optræde sådan her, foran hele køen af flyrejsende? (Foto: Colourbox)

Asmaa Abdol-Hamid er langt fra alene om at føle sig krænket af sikkerhedskontrollen i en lufthavn.

Læs: Asmaa nægtede at strippe i lufthavn

Det viser resultatet af en afstemning her på siden, hvor 1854 personer har deltaget, og mere end 10 procent svarer 'ja', til at de har været udsat for en behandling, de ikke var tilfreds med under en sikkerhedskontrol på vej op i en flyver.

Og noget tyder på, at sikkerhedskontrollen i den schweiziske by Zürichs lufthavn også er klar over, at de kan gå over stregen en gang i mellem, for i dag kan danske Asmaa Abdol-Hamid fortælle, at hun har fået en undskyldning for den behandling hun var udsat for i går.

Hun blev bedt om at smide sin blazer foran andre flyrejsende, men det nægtede hun, da hun kun havde en top med spaghetti-stropper på indenunder. Men nu har hun ifølge politiken.dk fået en undskyldning og en billet hjem:

- Nu er vi kommet igennem - med selv samme blazer. Vi blev sikkerhedstjekket i et afsides rum, og det var helt fint, for selvfølgelig skal politiet have lov til det. Det var det, jeg have bedt om i første omgang, siger Asmaa Abdol-Hamid til politiken.dk.

- Jeg forstår stadig ikke, hvorfor vi skulle igennem det der i går. Jeg har jo rejst meget, og det er første gang, at jeg oplever, at sikkerhedskontrollen er et problem, siger hun.

1 af 2 
2 af 2 Ville du bryde dig om at optræde sådan her, foran hele køen af flyrejsende? (Foto: Colourbox)
0 kommentarer
Vis kommentarer