Nye UFOer set over London

Så er det sket igen: En sprit-ny video der viser noget der fiser hen over himlen er havnet på YouTube, hvor alle kappes om at skyde dem ned som fup og manipulation. Men hvad nu hvis.....Se video herunder

Er den meget hvide ting på billedet en UFO? Eller bliver vi endnu engang narret af smarte programmører?
Er den meget hvide ting på billedet en UFO? Eller bliver vi endnu engang narret af smarte programmører?

Jep. Vi ved det godt. Det er ikke første gang vi skriver om UFO-videoer fra YouTube. Videoer, hvis indhold der som regel er en fremragende forklaring på, og vel og mærke en forklaring, der involverer alt andet end noget fra det ydre rum.
Denne her video er allerede vist 1,3 millioner gange, siden den kom på nettet for fire dage siden. Og den diskuteres på livet løs.

Filmskabere: Det var ikke os
'Beyond The Iron Sky', et finsk net-film hold, der blev kendte for at lave en ny version af Star Trek, Star Wreck, bruger således et helt blogindlæg på at afvise, at de skulle stå bag videoen.
- En masse websites og nyhedsmedier har samlet den her video op af UFOer over Radio 1 bygningen i London den 24 juni. Mange påstår den er viral markedsføring for vores nye film. Det er det ikke!, skriver de.
Videoen er optaget af alymc01 og han skriver:
- Det tog en uge før jeg fik billederne - men endelig fik jeg dem optaget på en klar dag, endda med et closeup. Se hvor mange der kigger! Kan nogen forklare hvad de der lys ER for noget?

Kommentatorer: Det er fup
- Ved tiden 1.19, så hold øje med øverste venstre hjørne. Den er helt gal der, skriver en kommentator på YouTube og han er langt fra den eneste, der mener der er noget galt med videoen.
TheWrath03 er rasende:
- Det er det mest indstuderede omgang lort jeg nogensinde har set, skriver han.
Og det kan faktisk sagtens lade sig gøre at fuske med den slags, som vi har beskrevet det på nationen! før:
<br />Videoen herover er kunstigt lavet af en mand der kalder sig <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/user/princessmarije">Princessmarijj.</a><br /> Før det havde han lavet en anden video, som alle tog alvorligt, en video med tre UFOer, der blev jaget af jet-fly. Den historie kom i The Sun og var meget vanskelig at få standset igen. For det var fup. Og det var Princessmariji der havde lavet filmen på sin computer.</p><p><a target="_blank" href="http://ekstrabladet.dk/nationen/article1535760.ece">Læs den historie igen, her!</a></p><p><i><b>Så mange videoer med falske UFOer. Hvad tror du om den her? Har du nogensinde selv set en UFO?</b></i></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer