Skedeprutter for ni millioner - forgæves

Havde du glædet dig til at se musical-filmen 'Magi i luften' - så er det trist, for Nordisk Film har lige pillet den af plakaten

Emma Sehested Høeg kunne ikke få folk i biografen til 'Magi i luften'. (Foto: Nordisk Film)
Emma Sehested Høeg kunne ikke få folk i biografen til 'Magi i luften'. (Foto: Nordisk Film)

En uge efter premiere har Nordisk Films biografer pillet den mest støttede danske spillefilm i fem år, af plakaten. I gennemsnit er filmen, der er produceret af XX Film og Zentropa, blevet set af en-to gæster pr. visning i biograferne.

Det skriver politiken.dk, der også er så venlige, at bringe et uddrag fra avisens filmanmelders Kim Skottes anmeldelse af filmen:

Mødom ryger, og skeden prutter
'Et kulørt fabulerende univers, men samtidig så såre realistisk, at en mødom ikke kan ryge uden at blive akkompagneret og kommenteret af en skedeprut', skrev Kim Skotte i sin anmeldelse, hvor han konkluderede, at filmen er 'et mærkværdigt gadekryds mellem poesi og ’X Factor’, mellem provinsjukeboks og penispumpe'.

Kim Skotte gav filmen tre hjerter ved premieren i sidste uge, og på nationen! skrev Egon T. en kommentar til interviewet med hovedrollen Emma Sehested Høeg:

- Der er ingen magi, det er mere musikken end det er film, vi sad 5 mennesker i Palads Bio, og så dette makværk. Jeg kikkede mere på uret end filmen.

Men hvad synes du? Skal instruktøren Simon Staho betale pengene tilbage?

filmens Facebook-side er der delte meninger om filmens kvaliteter. Frederikke G. H. skriver med store typer at:
- ELSKER DEN FILM HAR LIGE VÆRET INDE OG SE DEN. JEG SKAL HAVE DEN NÅR DEN KOMMER PÅ DVD :D

Mens Emma CGP. advarer biogængere:
- Den er SÅ dårlig!(: brug pengene på noget andet :i

Et helt råt indblik får man i kommentarerne på kino.dk, hvor flere skriver, at folk forlod salen, før filmen var slut:
- Den var ikke som jeg troede! Magi i luften er kun for unge, vi kom ind ved en fejl, og gik efter ½ time, skriver Käthe.

0 kommentarer
Vis kommentarer