Danskere om EU: Nej nej og atter nej

Justitsminister Lars Barfoed, konservative, mener at der skal stemmes om Danmarks forhold til Euroen så hurtig som muligt. Var det nu, blev et et rungende nej

Det varer længe før Danmark bliver glade for EU - vi vil ikke være med
Det varer længe før Danmark bliver glade for EU - vi vil ikke være med

76 procent vil ikke have, at Danmark skifter kronen ud med euroen. Vi vil heller ikke være med i forsvars- og rets-samarbejdet i 2011. Vi vil tilsyneladende slet ikke være med i noget, der har med EU at gøre.
Men det vil politikerne.
- Forbeholdene skader Danmark og holder os uden for indflydelse. Det vil være ideelt, hvis vi kan afskaffe dem, inden vi overtager formandskabet for EU 1. januar 2012, sagde justitsminister Lars Barfoed til Politiken igår.

Læs også: Barfoed: Vi skal med i Euroen i år

Dumt
- Det er da den dummeste udmelding manden overhovedet kan komme med lige før et valg. Det kombineret med hans mere eller mindre uintelligente udmelding om skattelettelser, gør jo bare at man kun kan grine af danmarks mest uintelligente politiker, skriver Kenn M. fra nationen!.

Euro-afgrunden
- Vi kan til hver en tid løse kronen fra euro'en. Hvis vi indtræder i Euro'en er det slut. Så kører toget - i afgrunden, skriver Jesper P.
Gitte P. mener også euroen er fortabt ligenu:
- Hvad sker der med euroen, når Grækenland krakker og hiver Portugal, Spanien, Irland og Italien med sig i faldet? Det er vist ikke lige tid til at få Danmark med på den vogn, skriver hun.

Helt ud af EU
- Eftersom vi har fastkurs politik, så er det ligemeget om vi har euroen eller ikke, kronen er jo bundet til den. Jeg vil langt hellere melde Danmark helt ud af EU, kan vi ikke få den afstemning?, skriver Jonas H.

Ville Danmark alt i alt klare sig bedre helt uden for EU?

0 kommentarer
Vis kommentarer