Wind: Universitetets Sidney Lee?

Misbruger professor M. Wind sin position i grænse-sagen, eller benytter hun sig blot sin almindelige ytringsfrihed? nationen!s Vivi P. og Ane K. er ikke enige

Professor Marlene Wind, helt eller hykler? (Foto: Finn Frandsen/Politiken)
Professor Marlene Wind, helt eller hykler? (Foto: Finn Frandsen/Politiken)

- Eksperter er her og der og alle vegne for at udtale sig om indviklede emner og det er jo meget fint, så længe de holder sig til substansen. Det bliver problematisk når de begynder at politisere og give udtryk for deres egne meninger, det skal de holde sig fra.

Sådan skriver nationen!-medlem Vivi P i et læserbrev. Hun fortsætter:

Gemmer sig bag titel
- Seneste tilfælde prof. Marlene Wind, som er såkaldt EU-ekspert. Hun snakker om laveste fællesnævner, den indre svinehund, er det ekspertudsagn eller politisere hun? Efter min mening gemmer hun sig bag en titel som ekspert til, at fortælle den danske befolkning hvad de skal mene. Hendes troværdighed som ekspert er dermed fremover borte.

Universitetsverdenens Sidney Lee
- Man kan se på hendes elendige på tv-fremttræden, hvor beruset hun er blevet af kändis-effekten. Andre før hende har også nydt kendis effekten, bl.a. Sidney Lee og Amalie fra Paradise Hotel. Men at sammenligne de to med Malene Wind vil være nedgørende over for Sidney Lee og Amalie. Det er muligt at Malene Wind ikke er betalt af EU, men man kunne få den tanke, at 3F betalte hende for at udtale sig??

En modig kvinde
Ane K., ligeledes nationen-skribent, har en helt anden holdning til professor Winds udtalelser i grænse-sagen:
- Endelig var der en modig kvinde der turde stille sig op og på fornuftigvis sig sin mening om Dansk folkeparti. At det så er en professor ved Københavns Universitet gør bare det hele endnu bedre, for nu er det nok med folk, der ikke stiller sig op og siger deres mening om den latterlige grænsepolitik.

Til at brække sig over
- Er der virkelig så mange i landet, der er bange for polakker og andre østlændinge kommer og stjæler fra os? Hvornår blev vi et samfund, der er så navlebeskuerne at det er til at brække sig over. Hvem mon hele tiden ligger brænde på ilden til den kedelig udvikling? Pia Kjærsgård er her der og alle vegne.

Bak op om Wind
- Konstant fortæller hun os alle sammen hvad vi skal mene. Jeg har i årevis bare trukket på skuldrene af hende, men nu er det nok. Kære Pia Kjærsgård vi er forhåbentlig stadig nogle danskere der skal have lov til at mene noget andet end dig. Bak op om Marianne Wind og lad os få et samfund vi kan være stolte af., slutter Ane K.

Misbruger professor M. Wind sin position i grænse-sagen, eller benytter hun sig blot sin lovgivne ytringsfrihed?

0 kommentarer
Vis kommentarer