TV: Dum eller modig: Banker pistol-bølle

Han starter med at råbe af de unge skatere på fortorvet. Så trækker han en pistol og stemningen bliver mærkbart grimmere. Og så går det stærkt. Se her

Hvad ville du gøre, hvis nogen stak en pistol i hovedet på dig?
Hvad ville du gøre, hvis nogen stak en pistol i hovedet på dig?

En flok amerikanske skatere hygger sig med at optage tricks på boardet på et fortov et sted i USA. Pludselig træder en stor mand frem og råber af en af dem. Han vender sig om.
Så trækker den store mand en pistol. Han vifter og peger med den. Skateren bakker. Et par andre kommer til, diskret i baggrunden. Den store mand slår skateren et par gange. Skateren holder hænderne op i vejret.
Og så slår han til.

Tævet med skateboard
Med et par hurtige bevægelse tager han pistolen fra sin angriber og kaster ham ned. Snart er han over ham og tæver løs på ham. Et par af vennerne kommer til at supplerer med slag med skateboards. Det hele standser og afbrydes da en politimand kommer til.
Alt er igen fredeligt.
Klippet er fra 2009 og ligger flere steder på nettet. Vi ved ikke mere om klippet end det, man kan se. Kender du mere af historien bag, så skriv i kommentarfeltet.

Var skateren modig? Gjorde han det rigtige? Eller var han snotdum og risikerede sit liv istedet for at vente på at politiet kom til?

0 kommentarer
Vis kommentarer