Grænsekontrol: EU skal ikke blande sig

Debatten om den danske grænsekontrol er gået i selvsving og EU har travlt med at fordømme danskerne. Har vi allerede afgivet suverænitet? Og skal EU blande sig udenom?

Videoen herover er optaget i indre København, og her mener man ikke at grænsekontrol er en god ide. Tyskland er enige:
-Tyskland vil ikke acceptere, at Danmark med koldt overlæg undergraver rejsefriheden i Schengen.
Sådan skærpede den tyske indenrigsminister, Hans-Peter Friedrick, tonen over for Danmarks planer om at skærpe kontrollen ved grænserne.
Oprindeligt har Danmark gjort opmærksom på, at flere andre lande i EU allerede har grænsekontrol.
Det gjaldt blandt andet: Tyskland, Portugal, Finland, Sverige, Litauen og Polen.
Samtlige lande har senere haft meget, meget travlt med at gøre klart, at de slet ikke har grænsekontrol. Overhovedet.

Politisk korrekt
Men det kan der være en god forklaring på, mener nationen!
- De andre lande svarede sandt på spørgsmålet da de blev spurgt første gang. Herefter fandt de andre lande ud af at DF var indblandet i det danske lovforslag, og så blev det pludselig mere vigtigt at være politisk korrekt overfor EU, skriver Henrik Ø.

Der er da grænsekontrol i Sverige!
- Hva med Sverige... Jeg kører hver dag på alle tider mellem DK og Sverige.Og der er ALTID kontrol. Man bliver endda indimellem udspurgt om hvad man man skal, hvor man har været osv...Hykleriet er der ihvertfald ingen grænser for!, skriver Jens H.

Bland jer udenom
- For mig at se, så er der 2 muligheder:1: Vi indfører grænsekontrollen, og de andre EU/Schengen-lande kan bare blande sig udenom. 2: EU kan blande sig vores ønske om øget grænsekontrol, hvilket betyder at vi ved schengenaftalens indgåelse har afgivet suverænitet, hvad der er grundlovsstridigt. Hvis det er en ulovligt indgået aftale, så kan vi være ligeglade med den, og vi får vores grænsekontrol, skriver Niels J.

Tyskerne lyver?
Og måske skulle tyskerne også lige slappe lidt af, mener Joan J., der har sendt os et link til den tyske tolder-uddannelse.
- Tyskerne skoler deres egne toldere til at vogte de tyske grænser både med og uden våben! At tyskerne angriber os danskere, fordi regeringen vil beskytte de danske borgerne mod de meget velorganiserede bander fra Østeuropa der misbruger Schengen til at begå røverier i de danske hjem, er et enormt tysk hykleri men egentlig ikke overraskende, skriver hun.

Tyskland, Portugal, Finland, Sverige, Litauen og Polen hævder ikke har grænsekontrol. Kender du andre steder i EU hvor der er grænsekontrol?

0 kommentarer
Vis kommentarer