Camre: Nazister bedre end muslimske unge

Et videoklip med Mogens Camre er gået viralt: I en udtalelse til den hollandske TV-station Nederland 2. siger Camre, at besættelsesstyrkerne under 2. verdenskrig opførte sig bedre end de unge muslimske mænd idag

Mogens Camre udtalte sig angiveligt til den hollandske tvkanal Nederland 2(foto: Screenshot: fra video)
Mogens Camre udtalte sig angiveligt til den hollandske tvkanal Nederland 2(foto: Screenshot: fra video)

- Vi har flere uroligheder i gaderne nu, end vi havde under den nazistiske besættelse i 2. verdenskrig. Og der er mere vold i gaderne nu. Det er helt uacceptabelt, siger Mogens Camre til en forbavset reporter fra Hollandske Nederland 2.
- Ingen skal være i tvivl om min holdning til Nazisme, men de tyske soldater i vore gader opførte sig bedre end de muslimske drenge, meget bedre, de var veldiciplinerede unge tyske drenge, fortsætter Mogens Camre i interviewet, der er gået viralt på nettet via YouTube.

Sikke noget pis
- hvor er det dog noget pis at? sige. Jeg er muslim, har snart en kandidat i Økonomi, min mor er uddannet Kemiingeniør, min Far er uddannet Civilingeniør, så det er jo lort han lukker ud. Muslimer som er kriminelle er kriminelle som en konsekvens af deres opvækst (under fattige forhold og ofte under krig), ligesom mange flygtninge er lavtuddannede og derfor har de svært ved at falde til i samfundet. Det har intet at gøre med religion. Det er så ærgerligt? at folk kan være så uvidende :(, skriver 'michaeljacksonyousif' i en kommentar til YouTube videoen.
Linket spredes for tiden via Facebook.

Hvad synes du om Camres udtalelser? Laver han en 'Von Trier'?

0 kommentarer
Vis kommentarer