TV: Ond usynlig kantsten - de falder som fluer

Denne kantsten er farligere end stort set noget andet i trafikken. Af en eller anden grund er den ikke til at se. Og det får konsekvenser

De falder, vælter, snubler og slår sig.
De er blevet ofre for den usynlige kantsten, der tilsyneladende trænger til lidt maling på kanten, så folk lægger mærke til den.

Filmet via overvågningskamera
Nogen må have været opmærksomme på, at der var et problem. Ihvertfald er der opsat et overvågningskamera der viser det ene styrt efter det andet i over 4 minutter.
Og om ikke andet har videoen spredt sig til internettet.

Fra Tyrkiet?
- Det kunne godt være Tyrkiet,for den blå farve der brugt som maling på betonkasserne/blomstertingene er præcis den blå farve der går igen rigtig mange steder i både tyrkiet og tunesien, skriver Flemming H.
Michael E har mere info:
- Videoen som er en gammel klassiker er netop fra Tyrkiet. Efter den blev spredt på nettet omkring 2008-9 valgte kommunen at lave en asfaltering af stedet så folk ikke kunne snuble der mere, skriver han.

Ingen hjælper
Flere der har set videoen har lagt mærke til en bestemt ting. Der er ikke mange, der hjælper:
- Det værste ved den video er hvor få der egentlig gør noget for at hjælpe de faldne. Jeg så kun det første minuts tid, men der var vidst kun 2 der uden betænkningstid forsøgte at hjælpe. Er jeg bare uhørt gammeldags når jeg tager det som en selvfølge at man hjælper folk når de falder?, skriver Rasmus Ø

0 kommentarer
Vis kommentarer