Slap af - hvem har ikke kneppet en ged

Vild debat på nationen! om Bubber og sex-geden. Dyret lider, mener mange, men endnu flere tror at dyret er pænt ligeglad

i aften kommer der dyresex i TV 2, og 'offeret' er en ged. men hvis du skule have sex med et dyr, hvad ville du så vælge?
i aften kommer der dyresex i TV 2, og 'offeret' er en ged. men hvis du skule have sex med et dyr, hvad ville du så vælge?

- Ahh, hvem har ikke knaldet en ged en gang i mellem.

nationen!-medlem simon l. er helt på linje med flertallet af læserne på ekstrabladet.dk, der tager det ret afslappet, at TV 2 i aften kl. 20.50 vil sende 'Verden ifølge Bubber', der denne gang handler om sex med dyr - helt præcis en ged.

- Hver sin lyst...Klamt... ? Ja meget Men lider dyret... tror det faktisk ikke!, skriver Ben D. og Katrine J. uddyber i sin kommentar, der bærer overskriften 'Dyrs følelser':

- Dyr har jo ikke samme følelser som mennesker, og det er ikke ydmygende for dem! Altså, landmænd stikker jo hele armen op i r*ven på både grise og køer indimellem, uden at det er seksuelt for ham eller "ydmygende" for dyret.

- Og dyr kender ikke til "sex for sjov" - så de tænker nok ikke, "ja nu kn*pper han mig igen, den gamle."

J- eg synes også selv det er klamt, men at andre vil gøre det, tjaa.. Det hverken kan eller skal man lovgive sig fra.

Men har du nogensinde haft sex med dyr? Og er det pinligt, at dyresex er tilladt i Danmark, hvis bare dyret ikke lider overlast?

Camilla S. tilhører de 40 procent, der synes at TV 2 skulle lade være med at sende programmet, og så synes hun iøvrigt, at dyresex burde være strafbart:

- Dem der mener at dyret ikke lider, burde sætte sig ind i situationen for dyret. Hvis der kom en eller anden mand, pludselig bankede sjoverten op i røven på jer ville i nok heller ikke lige synes det var specielt rart.

- Ekstra Bladet lagde en artikel ud fra programmet for ik så lang tid siden, hvor en mand går ind i en stald og tager en ged. Og du kan TYDELIGT se at geden gør modstand og manden må holde ekstra fast på den. Synes det er direkte dyremishandling og burde straffes!!

Men hvis nu.........hvilket dyr ville du så helst have sex med?

0 kommentarer
Vis kommentarer