Der skal udskrives valg omgående

Lad os få skiftet den uduelige regering ud, skriver nationen!-medlem.

Nationen! og Margrethe Vestager er enige om, at vi skal til stemmeurnerne omgående.
Nationen! og Margrethe Vestager er enige om, at vi skal til stemmeurnerne omgående.

Der er gang i den helt store oprydning blandt ministrene på Christiansborg. Og senest den 12. november bliver oprydningen formentlig total. Her skal danskerne nemlig senest til stemmeurnerne. Men allerede nu vil De radikales Margrethe Vestager have et valg.

- I stedet for at skifte ministrene en ad gangen, så burde vælgerne tage stilling til, om vi skulle skifte dem alle sammen: Altså med andre ord: Lad os får et valg, siger Margrethe Vestager til TV 2.

Løkke takker Birthe Rønn

Uduelig regering
Den udmelding er der bred enighed i hos medlemmerne af nationen! Og her er Peter S. slet ikke i tvivl om, hvilket udfald et valg vil få.

- Regeringen ligger, som de har redt, kom så i gang med det valg der befrier Danmark for den mest uduelige regering, i nyere tid. Og det kan kun gå for langsomt. Tro endelig ikke fyringen redder jer ved et kommende valg, Danskerne har helt enkelt mistet troen på jeres misserable skalten og valten, med landets økonomi der ligger i ruiner, siger Peter S.

Deltag i debatten. Skriv et læserbrev til Ekstra Bladet.

Han bakkes op af et andet medlem Olfert N, der mener, at Birthe Rønn Hornbech-sagen har punkteret regeringen og deres støtteparti Dansk Folkeparti.

- Ja, så mistede Dansk Fjolleparti støtte-hjulet og kan nu køre på fælgene indtil de heller ikke kan mere. Lad os så få skiftet den uduelige regering ud, det kan kun gå for langsomt, siger Olfert N.På tide at Birthe Rønn røgVilly er værre
Flere af medlemmerne på nationen! mener faktisk, at sagen med Birthe Rønn Hornbech er så latterlig, at det er underholdende. Men Nicolai B. glæder sig til det velkendte ordsprog med, at den der ler sidst, ler bedst.

- Det bliver større underholdning den dag det går op for jer at med en rød regering, så bliver du og alle andre flået endnu mere, og så kan I ikke længere give VKO skylden for "forringelser", så er der udelukkende Helle og Villy at give skylden, siger Nicolai B.Hvad mener du? Er du tilfreds med den siddende regering, eller kan et valg ikke komme hurtigt nok, så der kan komme nye Christiansborg-boller på suppen?