Danmark i krig: Soldater får støttesang

39 danske soldater er foreløbigt døde i Afghanistan. Vi har 750 soldater dernede ligenu. Nu har de fået en støtte sang. Hvad synes du om den?

Sangerinden Nicole Stokholm er i front på den nye støttesang
Sangerinden Nicole Stokholm er i front på den nye støttesang

Den danske kampgruppe består af ca. 645 personer, som indgår i den britisk ledede Task Force Helmand. I alt er der ca. 750 danske soldater i Afghanistan. P.t har Danmark mistet 39 soldater og mange er vendt hjem med sår på krop og sjæl. En ny støttesang fra november 2010 skal hjælpe med penge. Overskuddet går til De Blå Baretters Kammerat Støtte Ordning (KSO).
Sangen hedder ’United', og er skrevet af bandet The Stokholm Promise i samarbejde med den anmelderroste, danske rapper M.I.L.O. – som for ganske nylig er hjemsendt som ISAF 9 soldat.

Kammerat støtte ordning
- Alt overskud fra singlen går direkte til De Blå Baretters Kammerat Støtte Ordning (KSO) – Veteraner, der hjælper veteraner, siger April Chris, Black Silver Society, som står bag produktionen af den nye støttesang.
- Skabt med takt, tone og professionel råstyrke er ’United’ en fed rocksang, som gnider de elektroniske elementer ind, godt krydret med rap. Stemningen i sangen lægger vægt på, hvorfor danske soldater deltager i internationale missioner. Der skal være en plads til os alle – vores børn og værdigrundlag. Uanset, hvor vi kommer fra, så skal vi stå i fælles front – UNITED.

Frontfigur fra SNAP
Frontfiguren i The Stokholm Promise er forsageren Nicole Stokholm. Nicole har igennem de sidste syv år været den kvindelige frontfigur i det internationale navn ’SNAP’ og har derudover medvirket til store hits som bl.a. ”Ten Miles” fra Infernal. Drengene, der står bag, har blandt andet leveret rockhits til den danske film ’Råzone’, samt succes TV-serien ’Anna Pihl’.

Rockveteraner
Producerne på projektet er også kendte navne i den danske musikbranche. Jan Langhoff og Flemming Rasmussen står bag nogle af de største navne inden for dansk og international musik. Flemming Rasmussen har vundet flere grammyer herhjemme og er særligt kendt for sit samarbejde med bl.a. Metallica, Savage Rose, Rainbow og Sort Sol.
Jan Langhoff er kendt for at være en del af duoen Hardmann/Langhoff, som bl.a. står bag kæmpe succeser som Aqua og Me & My.
Du kan købe sangen og støt de hjemsendte soldater enten via iTunes eller TDC Play.

Hvad synes du om den nye støttesang for danske soldater?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen