Annonce:
Annonce:

Polsk spåkone afslører utroskab

- Det samme gør dna-tests. Så pas på hvis du skal have dyt i bamsen til firmaets julefrokost

Salget af dna-tests boomer omkring oktober og november - altså ni måneder efter sidste julefrokost.
Salget af dna-tests boomer omkring oktober og november - altså ni måneder efter sidste julefrokost.
Annonce:
Følg nationen!

Er du en af dem, der havde sjov med at smække røven op på firmaets kopimaskine og kopiere løs til sidste jelufrokost? Drak du dig så fuld i snaps, at du ikke kunne huske dit eget efternavn? Eller knaldede du med en kollega og blev gravid?

Sidste spørgsmål lyder måske absurd, men nogen må det have været sket for, for i disse dage fødes børn, der blev undfanget omkring julefrokost-tid sidtste år, og det har givet et boom i salget af dna-tests. Sådan skriver Urban.

Dobbelt op på tests
Firmaet dnatest.dk har fået en stigning i salget på 50 procent, og hos DNA Medical har de fået dobbelt så mange kunder i forhold til resten af året.

Johannes Brejner, ejer af dnatest.dk fortæller, at det er det samme hvert eneste år - i oktober og november måned stiger salget markant. Det er der ifølge ham en meget simpel grund til:

Annonce:

- Kundernes forklaring og 12 års erfaring peger helt klart på, at mange mænd er nervøse for, om konen var dem utro til julefrokosten, og om det nyfødte barn er deres eget, siger han til Urban.

Nervøse mødre
Også de nybagte mødre henvender sig.

- En anden kundegruppe er de nybagte mødre, der godt ved, at der er risiko for, at barnet er en anden end ægtemandens, fortæller Jesper Friedel fra DNA Medicals til Urban.

Og i cirka 1 ud af 3 tilfælde viser dna-testen et svar, man ikke havde håbet på, afslutter Johannes Brejner.

Afsløret af polsk spåkone
Rene S fra nationen! er en af de mænd, der fandt ud af, at hans datter ikke var hans biologiske datter. Der skulle dog gå 14 år, inden sandheden gik op for ham.

Annonce:

- Jeg har levet 14 år i den tro, at jeg var far til mit ene barn. En dag var jeg hos en gammel polsk spåkone, som sad længe og kiggede på mig, da hun så udbrød på polsk, 'Din datter er ikke dit barn'. Efter 3-4 måneder blev jeg nysgerrig og måtte bare finde ud af, om det var sandt. Ganske rigtigt, hun var ikke min. Jeg blev skilt, men jeg ville da ikke knuse mit datters hjerte ved at fortælle sandheden efter 14 år som far, skriver Rene.

Hvad ville du gøre, hvis du fandt ud af, at din partner havde været dig utro?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: